Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Figyi. Egyik ismerősöm ezzel...

Figyi. Egyik ismerősöm ezzel fogyott 10 kg-ot 2 hónap alatt? (KÉPPEL)

Figyelt kérdés

Légyszi nézzétek meg az étrendet hogy valóban lehetséges-e?

Barátnőm küldte át hogy az ismerőse ezzel fogyott 10-et 2 hó alatt mert a barátja elvégzett egy ilyen személyiedzős iskolát és segített neki

[link]

78kg vagyok 165 cm

21/L

2017. máj. 31. 10:35
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
88%

"Kb 0kalorias es jo vacsora helyettesitonek."

Nem nulla kalóriás, amit én használok, az egy adagjában 200kalória, s ha tejjel készíted, az még pluszban tápanyag.

Fehérjét sem előnyös túltolni, hisz az káros, mivel az energiaforrásként használt fehérje bomlástermékeit a vesének kell kiszűrnie, emiatt túladagolásnál vesefájdalom tapasztalható.

Mintaétrendek sosem jók, mivel azokat egyénre szabottan kell kialakítani, mivel mindenki más, mások az igényei, más használ neki, más tartható.

2017. máj. 31. 11:50
 22/49 anonim ***** válasza:
77%
Tudod, a doktori az nem orvosi. Nem orvos vagyok. A koplalás mellett ennek is nézz utána. És normális hangnemben kérdeztél? Na persze, olvasd vissza miktet írkáltál itt hisztérikus hangnemben. Fognak még meglepetések érni az életben, mikor rájössz, hogy a hiszti nálad okosabb embereknél nem fog működni. Igen, 1 perc lett volna leírni, hogy mi a probléma, de neked 10 ms perc lett volna beírni a google. Ennyi sem vagy képes?
2017. máj. 31. 11:51
 23/49 anonim válasza:
78%

Itt nem a súllyal van baj hanem az elmebetegségeddel.

Hisztizel, káromkodsz, lejáratod magad.

Kezeltesd magad mert ez sokkal fontosabb.

Gondolom nem először hallod ezt, szóval érdemes megfogadni a tanácsot. Ha képes vagy baromságon összeveszni idegenekkel, akkor a te készülékedben van a komoly baj.

Jobbulást.

2017. máj. 31. 11:51
 24/49 A kérdező kommentje:

Figyi 27-es légyszives ne írj ehhez a kérdéshez többet mert nincs itt szükség a feszültség generálásodra.

Igen az elején normális hangnemben kérdeztem de te nem végeztél semmilyen doktorit szóval nincs fogalmad sem valszeg erről az egészről, nem akartál válaszolni.

Amúgy az a csöpp segítség kb ugyanannyi időbe kerül mint amennyit fecséreltél a felesleges idegelésemre :D

Ne írj többet ide sziaa:)

2017. máj. 31. 11:53
 25/49 anonim ***** válasza:
70%

Atyaisten....felháborít,hogy ilyen emberek szívják el a normálisak elől a levegőt mint te is.

De marha jófej leszek és leírom a titkát a fogyásodnak.

Kiszámoltam egy nagyon egyszerű kalkulátor segítségével a BMR-ed,ami alaphangon kb 1500 kcal-t igényel.

Ez annyit jelent,hogy ennyi kalóriát akkor is eléged a szervezeted ha egész nap csak fekszel mint egy uborka és sz@rni sem mész ki,ez az a mennyiség ami a szervezeted normális működéséhez KELL. Ha ezt huzamosabb ideig nem kapja meg az a koplalás kategória és a szervezet véges időn belül benyújtja majd a számlát az okozott károkért.

Összességében tehát,ha veszed a fáradságot és minden kis falatot beírsz a kalóriabázisba és mondjuk 1700 kcal/nap alatt maradsz (de 1600 felett) borítékolhatod,hogy fogyni fogsz.

Remélem érthető volt,kedves tajparaszt kérdező.

2017. máj. 31. 11:53
 26/49 A kérdező kommentje:

1600kcalt ettem egész eddig és híztam 10 kilót..:D

öhm oksi köszönöm a segítséget azért :D

2017. máj. 31. 11:54
 27/49 anonim ***** válasza:
86%
Ezt a sok felgyülemlett frusztrációt inkább a zsírégetésedbe fektesd be.
2017. máj. 31. 11:55
 28/49 A kérdező kommentje:
Elhiszed hogy belefektetem? :D ;)
2017. máj. 31. 11:56
 29/49 anonim ***** válasza:
76%
1600 kcalt ettél egész eddig? És ezt mégis honnan veszed ha állításod szerint fingod nincs a helyes táplálkozásról?
2017. máj. 31. 11:56
 30/49 A kérdező kommentje:

Létezik egy csodálatos oldal

Úgy hívják kaloriabázis varázslatos világa.

Oda szépen bepötyögtem amiket megettem és kidobta hogy 1600.

Bumm.

Nagyon sok ész kell hozzá :)

2017. máj. 31. 11:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!