Figyi. Egyik ismerősöm ezzel fogyott 10 kg-ot 2 hónap alatt? (KÉPPEL)
Légyszi nézzétek meg az étrendet hogy valóban lehetséges-e?
Barátnőm küldte át hogy az ismerőse ezzel fogyott 10-et 2 hó alatt mert a barátja elvégzett egy ilyen személyiedzős iskolát és segített neki
78kg vagyok 165 cm
21/L
"Kb 0kalorias es jo vacsora helyettesitonek."
Nem nulla kalóriás, amit én használok, az egy adagjában 200kalória, s ha tejjel készíted, az még pluszban tápanyag.
Fehérjét sem előnyös túltolni, hisz az káros, mivel az energiaforrásként használt fehérje bomlástermékeit a vesének kell kiszűrnie, emiatt túladagolásnál vesefájdalom tapasztalható.
Mintaétrendek sosem jók, mivel azokat egyénre szabottan kell kialakítani, mivel mindenki más, mások az igényei, más használ neki, más tartható.
Itt nem a súllyal van baj hanem az elmebetegségeddel.
Hisztizel, káromkodsz, lejáratod magad.
Kezeltesd magad mert ez sokkal fontosabb.
Gondolom nem először hallod ezt, szóval érdemes megfogadni a tanácsot. Ha képes vagy baromságon összeveszni idegenekkel, akkor a te készülékedben van a komoly baj.
Jobbulást.
Figyi 27-es légyszives ne írj ehhez a kérdéshez többet mert nincs itt szükség a feszültség generálásodra.
Igen az elején normális hangnemben kérdeztem de te nem végeztél semmilyen doktorit szóval nincs fogalmad sem valszeg erről az egészről, nem akartál válaszolni.
Amúgy az a csöpp segítség kb ugyanannyi időbe kerül mint amennyit fecséreltél a felesleges idegelésemre :D
Ne írj többet ide sziaa:)
Atyaisten....felháborít,hogy ilyen emberek szívják el a normálisak elől a levegőt mint te is.
De marha jófej leszek és leírom a titkát a fogyásodnak.
Kiszámoltam egy nagyon egyszerű kalkulátor segítségével a BMR-ed,ami alaphangon kb 1500 kcal-t igényel.
Ez annyit jelent,hogy ennyi kalóriát akkor is eléged a szervezeted ha egész nap csak fekszel mint egy uborka és sz@rni sem mész ki,ez az a mennyiség ami a szervezeted normális működéséhez KELL. Ha ezt huzamosabb ideig nem kapja meg az a koplalás kategória és a szervezet véges időn belül benyújtja majd a számlát az okozott károkért.
Összességében tehát,ha veszed a fáradságot és minden kis falatot beírsz a kalóriabázisba és mondjuk 1700 kcal/nap alatt maradsz (de 1600 felett) borítékolhatod,hogy fogyni fogsz.
Remélem érthető volt,kedves tajparaszt kérdező.
1600kcalt ettem egész eddig és híztam 10 kilót..:D
öhm oksi köszönöm a segítséget azért :D
Létezik egy csodálatos oldal
Úgy hívják kaloriabázis varázslatos világa.
Oda szépen bepötyögtem amiket megettem és kidobta hogy 1600.
Bumm.
Nagyon sok ész kell hozzá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!