Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Figyi. Egyik ismerősöm ezzel...

Figyi. Egyik ismerősöm ezzel fogyott 10 kg-ot 2 hónap alatt? (KÉPPEL)

Figyelt kérdés

Légyszi nézzétek meg az étrendet hogy valóban lehetséges-e?

Barátnőm küldte át hogy az ismerőse ezzel fogyott 10-et 2 hó alatt mert a barátja elvégzett egy ilyen személyiedzős iskolát és segített neki

[link]

78kg vagyok 165 cm

21/L

2017. máj. 31. 10:35
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
97%

Brutálisan koplalós, több evéssel is lehet elvileg hasonló tempóban fogyni...

Még épp a realitás talaján van ekkora fogyás, persze általában kemény ekkora deficit összehozása.

2017. máj. 31. 11:08
 2/49 anonim ***** válasza:
96%
És mellette mozgott/edzett is? Vagy minek a fehérjeturmix?
2017. máj. 31. 11:08
 3/49 A kérdező kommentje:

A feherjeturmix nem csak edzes miatt jo ....

Kb 0kalorias es jo vacsora helyettesitonek.

Egyebkent meg fogalmam nincs hogy edzett-e

2017. máj. 31. 11:12
 4/49 anonim ***** válasza:
98%

Itt látszik,hogy a személyi edző nem feltétlen ért a helyes táplálkozáshoz.

Simán lehet,hogy fogyott 10 kilót az ismerősöd mert ez konkrétan koplalás.

Az pedig,hogy a fehérje turmixban nincs kcal nettó hülyeség.

2017. máj. 31. 11:20
 5/49 anonim ***** válasza:
89%
"feherjeturmix nem csak edzes miatt jo " Hát akkor minek kéne, ha nem izmosodni akar a zsírosodás helyett? Nem azért, de én ezzel foglalkozom és ez az étrend baromság, vmi gyorstalpaló OKJN-végzett ez a híres barát vagy csak kitalálta a végzettségét? Normális szakember ilyet nem ad ki a keze közül. És ez nem fogyókúr, hanem koplalás, majd visszahízza a barátnőd ezt nyugi, mellette lesznek még problémái is ne aggódj.
2017. máj. 31. 11:23
 6/49 A kérdező kommentje:

Mindegy

fogyott

leszarom hogy koplalás már.

Ahogy itt sokan írjátok hogy mennyit kell enni, hát ha annyit eszik az ember akkor egy dekát nem fogy.

Akkor adjatok valami normális mintaétrendet hogy mi ami NEM koplalás mert elegem van abból hogy mindenki pofázik hogy így koplalás úgy koplalás de rendes étrendet nem tudna adni, vagy legalább valami mintát ami nem koplalás....

2017. máj. 31. 11:24
 7/49 anonim ***** válasza:
83%
Persze, majd ezzel töltöm az időmet, hogy más étrendjét állítom össze, amit úgy se tart be, mert nem ért hozzá, azt hiszi a fehérjeturmixtól fogyni fog meg a koplalástól. Nem ettem én meszet. Olvass utána a neten, ne a sült galambot várd, hogy belerepüljön a szádba.
2017. máj. 31. 11:27
 8/49 A kérdező kommentje:

Nem azt mondtam hogy csinálj étrendet hanep egy példát pl írhatnál ;)

Ennyig igazán tehetsz.

kb 2 másodperc.

Na nem megy? :) Én örülnék Neki ha végre valakinek nem csak a szája járna ezen az oldalon meg károgna hogy koplalás ez meg koplalás az.

Ezen cseszem már fel az agyam.

Várom a segítséget:)

2017. máj. 31. 11:28
 9/49 anonim ***** válasza:
89%
Milyen példát írjak? Fogyni nem 1 kajátül fogsz, hanem attól, hogy összeállítasz egy olyan étrendet, amibne kielégíted a napi kalóriaszükségletet és nem léped túl. Jah és ez mellé természetesen mozogni is ell, mert anélkül az életbe nem fogsz fogyni. Ezt te magad is megtehetnéd, ha szánnál rá egy kis időt, mondjuk azt az időt, amit az itteni rinyálásra szánsz, és elkezdenél kutakodni a neten, utána néznél, hogy melyik kaja miből épül fel, hogy megérts az alapokat és hogy miért mondjuk azt, hogy ez koplals és nem fogyás. Nem fogunk helyetted dolgozni
2017. máj. 31. 11:34
 10/49 anonim ***** válasza:
91%
hát ezt elolvasva is megéheztem, nagyon keveset evett, nem jó ez így. tonnaszámra vannak az interneten amúgy kalóriára kiszámolt étrendek, tök egyszerű keresni. arra is van kalkulátor, hogy neked mennyi kalóriát lehet fogyasztani. ja és egy jó konyhai mérleget szerezz be, mert ha szemre méred a kajákat, akkor biztosan nagy csúszások lesznek.
2017. máj. 31. 11:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!