Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Figyi. Egyik ismerősöm ezzel...

Figyi. Egyik ismerősöm ezzel fogyott 10 kg-ot 2 hónap alatt? (KÉPPEL)

Figyelt kérdés

Légyszi nézzétek meg az étrendet hogy valóban lehetséges-e?

Barátnőm küldte át hogy az ismerőse ezzel fogyott 10-et 2 hó alatt mert a barátja elvégzett egy ilyen személyiedzős iskolát és segített neki

[link]

78kg vagyok 165 cm

21/L

2017. máj. 31. 10:35
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
88%

Szóval személyre szabott étrend kéne a két szép szemedért?

Sanszos.

2017. máj. 31. 11:37
 12/49 A kérdező kommentje:

Ne haragudj de nem kéne hazudozni hogy értesz valamihez :)

Ettől nem vagy nagyobb ember.

Én nem azt mondtam hogy tegyetek a seggem alá mindent csupán segítséget kérek, és nem rinyálok hanem nem tudom hogy csináljam.És ha valóban ez a foglalkozásod ( ami nem..:DD ) akkor épp segítened kéne az embereken. Tanácsot adni legalább.

De mivel Te sem tudod mert hazug vagy ezért nem tudsz érdemben válaszolni:D

Ne csak pattogjatok ezen az oldalon hogy koplalás ez meg az... Ha valaki annyira ért hozzá és van benne egy csepp kedvesség akkor legalább támpontokat ad a másiknak hogy segítse. NEM AZ EGÉSZET KELL MEGCSINÁLNI csak egy csöpp segítség te kis hazug :) :P

2017. máj. 31. 11:38
 13/49 anonim ***** válasza:
91%

google.hu

Szívesen.

2017. máj. 31. 11:39
 14/49 anonim ***** válasza:
89%
Most azt hiszed, hogy a fordított logikáddal el tudod érni, hogy csak azért is leírok neked egy étrendet, mert beadod, hogy akkor senki sem hiszi el, hogy értek hozzá, csak akkor, ha leírom? Édesem, én is nő vagyok, ezek a játszmázások nálam nem jönnek be. Akkor higyj, amit akarsz, nem érdekel, hogy nem hiszed el. Kit érdekel?
2017. máj. 31. 11:40
 15/49 anonim ***** válasza:
84%
Anélkül, hogy részleteiben alaposan elemeztem volna, első ránézésre is kiderül, hogy valójában nincs benne semmi meglepő. Gyakorlatilag nulla szénhidrát van az étrendben és zsírból is minimális, a mennyiség pedig kifejezetten kevés. Lényegében ez a fogyókúra lényege. Emellett napi ötszöri adagra van elosztva a napi étrend, tehát elkerüli a teljesen üres gyomrot. Kár, hogy a folyadék fogyasztás nincs feltüntetve, mert egy ilyen étrend mellett a sok folyadék alapvető, ugyanis a sok fehérje miatt a vesekövesség kialakulási esélye fokozott. Kár, hogy a barátnőd nem említette, vagy te nem írtad le a lelki és idegi hatást, ami egy ilyen diéta velejárója. A vércukor szint nagyon leesik, ami spontán izomremegéseket okoz és idegességet. Az üres gyomor szintén fokozottan emlékeztet az evés szükségére, ezért kellene több növényi rost és nem történik említés az esetleges széklet ürítési problémákról. Ha emellett semmi fokozott fizikai edzés nem volt, akkor nagy a veszélye, hogy egy normál étrendre visszatérés esetén a leadott kilók is gyorsan visszamennek. Egy ilyen étrend mellett sokaknak az ízek hiánya is hátráltató. Idősebeknek semmiképpen nem ajánlható.
2017. máj. 31. 11:40
 16/49 A kérdező kommentje:

Úristen végre egy értelmes ember.:DDD

El sem hiszem :D

Köszönöm szépen...:)

Ennyi kellett volna te gyökér látod? Legalább ennyi.

2017. máj. 31. 11:41
 17/49 anonim ***** válasza:
72%
Nem hiszem, hogy kicsi agyam van, doktorit végeztem, de azt sem hiszem el, hogy te 21 éves vsgyok. Ennyi idősen én már azért komolyabb voltam ennél a "neten nyafizok, mert mérges kislány vagyok" típusú embereknél. Figyelj, ha ennyire buta vagy, hogy a google-be se tudsz beütni pár szót, akkor hiába írunk le neked bármit, azt sem fogod tudni felfogni. Felesleges munkát meg nem végzek, mert tudod az idő pénz.
2017. máj. 31. 11:44
 18/49 anonim ***** válasza:
69%

Be szarok😅 én alapjáraton se eszek ennyit azt 10 kiló felesleg van rajtam 160cm hez vagyok 67 kilo nincs se hormon se pajzsmirigy problémám anyagcserém is gyors(napi2)

Elképedve nézem mikor a fogyisok leírják a napi étrendjüket hogy annyi kajától fogynak hát én enni nem tudnék annyit nem hogy fogyni tőle.

2017. máj. 31. 11:44
 19/49 A kérdező kommentje:

Doktorit végeztél? :D Hűha akkor itt most épp bebizonyítottad hogy még a doktori elvégzéséhez sem kell túl sok ész :D

Mivel kb 100x leírtam hogy mit szeretnék és mit nem te mégis hajtod a hülyeséged.

Nekem abból van ezen az oldalon baromira elegem de TÉNYLEG hogy az ember normális hangnemben megkérdez valamit, segítséget kér, véleményt és a legtöbben ennyit írnak :" Ez koplalás, jól visszahízza, nem jó, ne így, ne úgy" de értelmes normális segítség nyújtás itt nincsen.

Mégegyszer kiemelem hogy NEM az kell hogy egy cseszett étrendet adjon valaki csak egy apró segítség.

Egyébként ha nem vagy segítőkész akkor minek mentél orvosira? :D

Na mindegy szia :)

2017. máj. 31. 11:47
 20/49 A kérdező kommentje:

Na épp ez a bajom...Hogy itt ez az étrend amivel nekem laikusként semmi bajom nincs. Tehát elég jónak tűnik és akkor erre írják itt sokan hogy kevés. B**szki ennél többet hova egyen az ember? Akkor légyszi ezt mondja meg valaki :D

Vagyis már mindegy mert kellőképp felcsesztem ezen az agyam szóval lesz*rom már :D

Megcsinálom ezt aztán kész.

2017. máj. 31. 11:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!