Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Úgy is fogyhatunk ha nem mozgunk?

Úgy is fogyhatunk ha nem mozgunk?

Figyelt kérdés
sziasztok,van rajtam egy kis felesleg de rettenetesen utálok mozogni,tesi órán se ment sose sajnos.és szeretnék leadni pár kilót és úgy szeretném ha kevesebbet eszek lehetséges gy fogynom?
2017. máj. 30. 16:28
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
am nem csak te ,én is fagyiztam ma.:p
2017. máj. 30. 18:55
 22/25 anonim ***** válasza:
Fogyhatsz, de azt vedd figyelembe, hogy lassulni fog az anyagcseréd, mivel a tested így védekezik, így hízékonyabbá válsz. Ezt csak mozgással lehet kivédeni.
2017. máj. 30. 21:30
 23/25 anonim ***** válasza:

Úgy tudom, az anyagcsere inkább csak a koplalástól lassul. Nyilván a kalóriaigény csökken, ha fogy az ember, de a mozgás hiánya inkább csak az izmokon csökkent egy keveset alapesetben, plusz ugye elmaradnak az előnyei (fokozottabb egészség, erő/állóképesség, jó közérzet).

Amikor mozgás nélkül fogytam vagy 16 kilót, én még csak nem is csökkentettem a kalóriabevitelemet ez idő alatt, nem tűnt úgy, hogy az anyagcserém megszenvedte volna a dolgot. Izmom eleve nem volt sok, étrendem jó volt, szóval azt is keveset vesztettem. De a végére nyilván csökkent a kalóriaigényem, mert leállt a fogyás (addig hogy ment, nem tudom, mert a legelején is lassan fogytam a keretemmel :)).

De nyilván kell mozogni, alap. Utáltam, hogy nem tudom rávenni magam. Ha egy mód van rá, ne tegye ezt az ember.

2017. máj. 30. 22:00
 24/25 anonim ***** válasza:
Koplalástól drasztikusan lassul, életkor előrehaladtával és a zsírraktárak felszabadítással fokozatosan lassul, ezért kell a mozgás.
2017. máj. 31. 09:40
 25/25 A kérdező kommentje:
Kosziiii!!!
2017. máj. 31. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!