Úgy is fogyhatunk ha nem mozgunk?
Nono. Mozgás nélkül fogytam tizenpár kilót (való igaz, ekkor se lettem karcsú), mindennap ettem édességet, elég sokat. Belefért a keretembe, jók voltak a makrók s a tápanyagtartalom, miért ne? Plusz heti 1-2 lazább nap is volt.
A fogyáshoz mindössze kalóriadeficit kell, amit bármilyen étellel elérhetünk. Max. nehéz, nem éri meg, ésatöbbi, de az elvi lehetőség megvan rá.
OK, hogy akin kevés a felesleg, annak nincs akkora mozgástere, mint nekem volt. Bár a mostani 1300-1500 kcalba is belefér nekem a vajas piskóta citromos krémmel... Jó édesség kell, nem fele cukor, fele zsír s akkor mehet.
De bármilyen sütiből belefér egy csöpp, kicsi keretnél is, ha az ember úgy gondolja, neki megéri arra áldozni.
De nem mozgó embernek is lehet elég gyors anyagcseréje ahhoz, hogy legyen minimum 1500 kcal kerete lassú fogyáshoz, abba pedig elég sok süti fér az egyéb ételek mellé, jó napot kihozva.
LOL csak én vagyok ilyen,aki minden nap sütizik,meg ilyen jó időben fagyizik?
Okkkkkééééé...
Anyám cukrász,szóval nekem könnyű xD
Csak azért írtam a heti háromszorit,ha tényleg kívánós lennél.
Ha naponta kis sütit eszel,attól nem fogsz meghízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!