Hogyan fogyhatunk le hasból?
Figyelt kérdés
Ha lehet akkor mindenféle gyógyszer nélkül..2013. márc. 31. 14:07
1/9 anonim válasza:
NINCS helyi zsírégetés. Tehát ha te innen meg onnan akarsz fogyni azt csak úgy érheted el, ha mindenhonnan máshonnan is fogysz. Étkezz egészségesen, sportolj rendszeresen és megoldódik a problémád :) Ajánlom a tornavideo.hu weboldalt.
2/9 anonim válasza:
ezt sose értettem hogy mér nem lehet csak pl hasból fogyni. ha csinál naponta x felülést, tehát csak a hasára dolgozik, akkor nem csak a hasából fog fogyni? :D
3/9 anonim válasza:
Nekem is ez a bajom. Én nem szeretnék máshonnan fogyni egy dekát se, csak van egy kis hasam, és az zavar.
4/9 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy a rendszer ezredszerre is elfogadja ezt a kérdést, mikor a válasz változatlanul csak egy lehet: NINCS HELYI FOGYÁS!!!!
5/9 anonim válasza:
1. vagyok.
Azért mert ha csak hasazol (felülés, hasprés) akkor az a hasizmodat dolgozza meg, de attól még a háj nem megy le a hasadról. Hogy a zsír lemenjen kardió edzéseket kell csinálnod és helyesen táplálkoznod.
6/9 anonim válasza:
2. vagyok
értem köszönöm, de egyáltalán nem megy le semmi zsír? csak a zsír alatt izmosodom? :D
7/9 A kérdező kommentje:
értem :) köszönöm. (:
2013. ápr. 3. 21:06
8/9 anonim válasza:
1. és 5. vagyok.
6-os! Valamennyi energiát éget, de inkább izmosodunk a zsír alatt..
9/9 anonim válasza:
6-os vagyok
köszi 8-as mostmár teljesen világos ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!