Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha sokat mozgunk akk tényleg...

Ha sokat mozgunk akk tényleg bármit ehetünk?

Figyelt kérdés
a barátnőm úgy fogyózik jelenleg hogy mindent eszik olyan 1500 kcal értékben és kb napi 4 órát sportól nem olyan intenzíven de azért ahogy látom csinálja én hallotam hogy 70% kaja és csak a többi múlik a mozgáson de ezzel fogyhat ha igen mennyit mert lehet én is elkezdeném :DDD
2014. jan. 30. 18:00
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem napi 4 óra mozgáshoz 1500 kcal elég kevés.

Én mozgás nélkül megeszek kb. napi 1700 kcal-t, és így is heti 1 kilót fogyok.

Elvileg igen, ha sokat mozogsz, akkor bármit megehetsz, csak azt vedd figyelembe, hogy ha egyszer leállsz a sok mozgással, vissza fog jönni minden, ha nem több.

Nem hiába modják azt, hogy életmódot kell váltani, nem pedig diétázni.

2014. jan. 30. 18:45
 2/8 anonim ***** válasza:
*nem pedig FOGYÓKÚRÁZNI
2014. jan. 30. 18:46
 3/8 A kérdező kommentje:
aha tehát végsősoron müködhet csak hogy utána mi lesz ak kérdéses...
2014. jan. 30. 18:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Attól is függ most hány kiló. De 1500kcal nem olyan sok, tehát ez azért nem ugyanaz mint a "bármit ehetünk", mert ha megenne egy egész tortát az már önmagában lenne vagy 4000 :)
2014. jan. 30. 19:03
 5/8 A kérdező kommentje:
158/59
2014. jan. 30. 19:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Alkati kérdés, van, akinek elég sportolnia, és lefogy, mások nem.
2014. jan. 30. 21:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Bizonyos keretek között igaz, hisz a mozgáshoz energia kell; viszont ismerek olyat, aki képes lenne annyit enni, hogy a nap 24órája sem lenne elég neki a lemozgáshoz.
2014. jan. 30. 22:48
 8/8 anonim ***** válasza:

A bevitt kalória és a kiadott kalória egyensúlyán múlik. Ha többet mozogsz (output) mint amennyit eszel (input), akkor fogysz. Ha ugyanannyit akkor tartod a súlyod és ha többet eszel, mint mozogsz akkor hízol.

A kalórián belül azt eszel amit akarsz. Persze a fehérje, zsír, szénhidrát, vitamin és ásványi anyag igényeket nem lehet szem elől téveszteni, különben felborul az anyagcsere.

2014. jan. 31. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!