Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tényleg akkor maradunk soványa...

Tényleg akkor maradunk soványak, ha éhezünk és mozgunk? (A többi lent)

Figyelt kérdés
Az orvosi biokémia tanárnőm azt mondta tegnap,hogy az ember akkor marad sovány,ha éhezik,és közben mozog,mert ha sokat eszik,és csak keveset mozog,egy idő után az adenozintrifoszfát(atp) zsír alakjában fog lerakódni a szervezetben,s azt majd nem lehet leadni semmilyen sporttal...Ez tényleg igaz lehet?Mert nekem kicsit fantasztikusnak tűnik...
2011. nov. 30. 11:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Az orvosi biokémia tanárnőd vagy végtelenül ostoba vagy soha nem tanulta meg rendesen a szakmáját.

Ha éhezel,és mellett a szervezetedet ki is teszed mindenféle megpróbáltatásnak,nem csak sovány leszel hanem súlyos beteg is. Nem éhezni kell,hanem megfelelően táplálkozni,és megfelelően mozogni..Akkor is lehet fogyni,és lehet jó alakja bárkinek..

2011. nov. 30. 11:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hülyeség! Az összes zsírt le lehet adni a megfelelő sportal és diétával.

Éhezni sem kell,persze egy 50kilós nő napi étkezése , drasztikus koplalásnak tűnhet egy 130kilós nővel szemben. Talán sokan ezt nem értik meg hogy egy sovány ember nem is tud annyit enni mint kövérebb társaik és ezért mondják minden soványra hogy éheznek,pedig csak az energiaszüksglet más.

2011. nov. 30. 11:52
 3/4 Antimod ***** válasza:
A kulcs az arány: ne egyél többet, mint amivel a napi energiaszükségletedet fedezed.
2011. nov. 30. 12:39
 4/4 anonim ***** válasza:
:))) én lefogytam évekkel ezelőtt 20 kilót. azóta tartom, és vékony vagyok de úgy hogy mellette eszek rendesen. most vágtam pl be egy cornetto jégkrémet. igaz azért figyelek hogy ne egyek 1500-1600 kalóriánál többet, de az nem éhezés. na meg azért hetente aerobikozom (bár az elmúlt 3 hétben semmit nem csináltam mégsem jött fel rám egy deka sem)
2011. nov. 30. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!