Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csak azt nem értem, hogy...

Csak azt nem értem, hogy hogyan lehetnek olyanok a nagy mai női ideálok, akik olyan szinten nem nőiesek és soványak hogy jó részük még csak nem is menstruál?

Figyelt kérdés
És akik ilyenek még büszkék is rá és még ők kritizálnak másokat? Hát akkor hajrá, de a nő nem attól nő hogy képes gyereket szülni? Ehhez képest az egy két gyerekes nem tökéletes alkatú nőknek kell szégyenkezni!
2011. ápr. 16. 00:07
 1/9 anonim ***** válasza:
47%

"de a nő nem attól nő hogy képes gyereket szülni?"

Nem.

2011. ápr. 16. 00:15
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
Rossz napod volt Kincsem?
2011. ápr. 16. 00:23
 3/9 A kérdező kommentje:
nem, nekem személyesen jó napom volt, csak egy másik kérdés felhúzott, nem fogok vitatkozni senkivel, a bmi-m a normális alsó határa, gondoljon mindenki amit akar, de nagyon elegem van abból hogy ilyen "hányós gebék" leszólják az olyanokat akiknek pl nagyobb a fenekük mint mondjuk nekik... mert mondjuk nekem még nőként is ezerszer jobban tetszik mint az a másik aki meg csodálkozik hogy 35kiló és szerinte az a normális és nem érti miért tartják soványnak... agyrém...
2011. ápr. 16. 00:34
 4/9 anonim ***** válasza:
39%

nekem valamiért bejönnek a nagyon vékony csajok. nem azért, mert ez a jelenlegi ideál, egyszerűen tetszik. hogy miért? tényleg fogalmam sincs, a médiában dolgozom, de nem az ott sugallt ostoba hozzáállásnak köszönhetően, egyszerűen kinek, mi...nekem ezt dobta a gép. ettől függetlenül volt nagyon sokáig már-már molett barátnőm is, és nagyon szerettem.

(mellékesen: azért a férfiaknak sincs könnyű dolguk manapság;) )

2011. ápr. 16. 00:45
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem azért ez nincs így. Pasija válogatja, kinek mi tetszik. Ez most ugyanaz mintha fordítva kérdeznénk, miért a kigyúrt palik jönnek be a nőknek? Nekem pl nem tetszik ha valaki iszonyatmód kivan gyúrva, csak ha van rajta izom, szálkás, na az jobb sokkal. Szerintem az a legfontosabb hogy te jól érezd magad a bőrödben, én sem vagyok csontsovány, de próbálkozom leadni azt a 3-4 kg felesleget magamról, mert akkor jobban fogom érezni magam.
2011. ápr. 16. 00:54
 6/9 anonim ***** válasza:
85%

Engem sosem érdekelt hogy mi a véleménye másnak a külsőmről.

tudom, hogy magasan verem az átlagot, de a röhej az, hogy leszarom. És sportolok, nekem a teljesítmény a mindenem, az hogy jól nézek ki mellette, részletkérdés. ha egy hájpacninak kéne lennem, hogy jó teljesítményt hozzak, az lennék, és egy cseppet se bánnám, mert azt csinálnám, amit legjobban szeretek, és csak ez számít.

az pedig a mentális egészség egyik alapköve, hogy csak annak a kritikájára figyelek oda, akit legalább annyira tisztelek és becsülök, mint saját magamat. Érdekes módon ezek az emberek soha nem rosszindulatúak velem, még ha olyat is mondanak ami nem tetszik, az ais az épülésemre szolgál. Ennyi.

Sírdogáljon a tükör elött a sok lúzer.

2011. ápr. 16. 00:56
 7/9 anonim ***** válasza:
93%
Én pl nem szeretem ,ha kiszúrnak a csaj bordái.Legyen rajta mit fogni.Mell, popsi,kis poci se baj.
2011. ápr. 16. 01:27
 8/9 A kérdező kommentje:
hajj, kiadtam a dühömet, nekem se volt jobb dolgom péntek hajnalba, de azért sokaknak szintén nem :-D aztán szépen elaludtam és ma már nem érdekel az egész :-D ...
2011. ápr. 16. 11:20
 9/9 A kérdező kommentje:
mármint szombat hajnalba :-D
2011. ápr. 16. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!