Csak azt nem értem, hogy hogyan lehetnek olyanok a nagy mai női ideálok, akik olyan szinten nem nőiesek és soványak hogy jó részük még csak nem is menstruál?
"de a nő nem attól nő hogy képes gyereket szülni?"
Nem.
nekem valamiért bejönnek a nagyon vékony csajok. nem azért, mert ez a jelenlegi ideál, egyszerűen tetszik. hogy miért? tényleg fogalmam sincs, a médiában dolgozom, de nem az ott sugallt ostoba hozzáállásnak köszönhetően, egyszerűen kinek, mi...nekem ezt dobta a gép. ettől függetlenül volt nagyon sokáig már-már molett barátnőm is, és nagyon szerettem.
(mellékesen: azért a férfiaknak sincs könnyű dolguk manapság;) )
Engem sosem érdekelt hogy mi a véleménye másnak a külsőmről.
tudom, hogy magasan verem az átlagot, de a röhej az, hogy leszarom. És sportolok, nekem a teljesítmény a mindenem, az hogy jól nézek ki mellette, részletkérdés. ha egy hájpacninak kéne lennem, hogy jó teljesítményt hozzak, az lennék, és egy cseppet se bánnám, mert azt csinálnám, amit legjobban szeretek, és csak ez számít.
az pedig a mentális egészség egyik alapköve, hogy csak annak a kritikájára figyelek oda, akit legalább annyira tisztelek és becsülök, mint saját magamat. Érdekes módon ezek az emberek soha nem rosszindulatúak velem, még ha olyat is mondanak ami nem tetszik, az ais az épülésemre szolgál. Ennyi.
Sírdogáljon a tükör elött a sok lúzer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!