Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kéne még fogynom? (képpel)

Kéne még fogynom? (képpel)

Figyelt kérdés

Sziasztok, az lenne a bajom, hogy már leadtam 3,5 kilót(jelzem nem koplalással, hanem rendesz kajával meg napi 30-40 perc edzéssel+aktív tesiórákkal) mivel szerintem kövér voltam 63 kilómmal 165 centisen(és hát van is benne valami) viszont mostmár dícsérnek a családtagjaim, a barátom, 1-2 osztálytársam hogy tovább ne csináljam mert én így már rég jó vagyok, nem kell pálcának lenni stb.. de én nem így érzem szerintem kéne még leadnom, de nem akarok túlesni a ló túloldalára mert félek h testképzavarom lenne, elég depis ember vagyok egyébként, ha túlzásba esnék nehéz lenne visszamásznom. Szerintetek?

[link]

[link]

2017. máj. 24. 16:47
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
Mondanál pár gyakorlatot? :)
2017. máj. 24. 18:37
 22/26 A kérdező kommentje:

kettő challenget csináltam

[link]

és

[link]

2017. máj. 24. 18:59
 23/26 anonim ***** válasza:

Figyelj, attól nem lesznek barátaid ha minden meghívást visszautasítasz, csak mert diétázol. 1 kakaós csiga megevésétől nem fogod visszaszedni azt amit leadtál. Ilyen szövegek és viselkedés után én sem hívnék ilyen embert sehova sem, aki az miatt nem jön ki velünk, mert őt zavarja, h mi mit eszünk... Számomra ez lenézésnek jönne át, amiért mi nem úgy élünk ahogy te. VAGY! Ha pedig tényleg nem akarsz bűnözni, akkor mond azt, h te épp most ettél és egy falat sem menne beléd, de szívesen elkíséred őket. Ott meg megiszol egy üveg ásványvizet. Kész! A bulizásról meg annyi, h neked nem kell inni, illetve berúgni.. 1-2 felest megiszol velük és kész. Neked nem kell lerészegedni. Vagy nem iszol de akkor érezd is jól magad. :)

Tudom mit érzel, nekem is ilyen barátnőim vannak, akik a meki, buli, pia életet vallják... El is megyek velük mekibe, van, h egy sajtburgert meg is eszek és kész. VAGY! Mekiben is van saláta, wrap zöldségekkel stb. Ennyi belefér, de nem utasítom őket vissza. Ki is járunk bulizni. Ők isznak, én max 1-2-t vagy van, h abszolút semmit. Ők nem csinálnak ebből gondot, mert nem nézek rájuk ferde szemmel, vagy ítélkezek. Igen, volt már nekem is olyan, h ők berúgtak és én kellemetlenül éreztem magam. Fogtam magamat, felálltam és hazajöttem :D Kész.

Lényeg, h ne különcködj és a te életmódodat ne akard másra erőltetni,h ők is úgy lássák ahogy te... :)

2017. máj. 25. 12:42
 24/26 anonim válasza:

Nekem bejössz!

Exem hasonlóan nézett ki, volt ugyilyen bugyija, és a csempéjük is ugyanilyen volt, azt hittem ő vagy...

Nekem tetszik a hasad, puszilgatni való :D

2017. máj. 25. 17:19
 25/26 anonim válasza:
47%
Én szúrnálak :)
2017. jún. 22. 11:47
 26/26 anonim válasza:
4-es, azt hiszem nekünk is xD
2023. ápr. 14. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!