Sziasztok, az lenne a bajom, hogy már leadtam 3,5 kilót(jelzem nem koplalással, hanem rendesz kajával meg napi 30-40 perc edzéssel+aktív tesiórákkal) mivel szerintem kövér voltam 63 kilómmal 165 centisen(és hát van is benne valami) viszont mostmár dícsérnek a családtagjaim, a barátom, 1-2 osztálytársam hogy tovább ne csináljam mert én így már rég jó vagyok, nem kell pálcának lenni stb.. de én nem így érzem szerintem kéne még leadnom, de nem akarok túlesni a ló túloldalára mert félek h testképzavarom lenne, elég depis ember vagyok egyébként, ha túlzásba esnék nehéz lenne visszamásznom. Szerintetek?
Ha meg hívnak akkor menj velük kajáláson kívül lehet mást is csinálni
Hívd őket te is
2017. máj. 24. 17:32
12/26 A kérdező kommentje:
kis város ahova kondizni jártam, persze minden lánynak tökéletes körülöttem az alakja vagy majdnem tökéletes, vagy túl soványak. De előttem zabálják egész nap a kakaóscsigákat, hazamennek tanulnak és alszanak. Hétvégén meg beb@.sznak. Ez nem az én életmódom D:
2017. máj. 24. 17:35
13/26 anonim válasza:
Nem kell már fogynod. Egy kis sport , mozgás az kell, jót tesz még.
2017. máj. 24. 17:39
14/26 A kérdező kommentje:
igazából ha fogyásról van szó max 3at szeretnék mert én edzés nélkül nem fogynék semmit, szép kerek feszes feneket akarok nem deszkát ^^
2017. máj. 24. 17:44
15/26 anonim válasza:
Lehet a jóga lenne való neked. Az olyan, amit lehet otthon is és úgy látom a jógás nőknek 40 körül is jó teste van.
2017. máj. 24. 17:49
16/26 anonim válasza:
Attól nem fog senki szeretni,hogy szép vagy/leszel.
2017. máj. 24. 17:53
17/26 A kérdező kommentje:
Oh hát a szeretést nem úgy értem hogy tényleg szeretni magamért. Csak kicsit rossz látni h mindenki szívesebben beszélget azzal akinek 10/10 alakja van, még akkor is ha ocsmány az arca és szarrá sminkeli magát
2017. máj. 24. 17:56
18/26 A kérdező kommentje:
a jógában nem értem mi fogyaszt, egyébként nagyon nem vagyok hajlékony :c
2017. máj. 24. 18:00
19/26 anonim válasza:
Mozogj, sportolj, étkezz egészségesen, egyél rendszeresen (napi 3) 6-7 után ne nagyon
Péksütit, édességet, nasit messziről kerüld
2017. máj. 24. 18:05
20/26 anonim válasza:
Nem kell hajlékonynak lenni. Én pasi vagyok és nőm mutatott pár gyakorlatot és elég fárasztó hidd el :D De tényleg nézd meg a jógás nőket és minden látszik. És valahogy lelkileg is szerintem. de nem tudom én nem jógázok amúgy. Ő aki mutatta nekem minden reggel tornázik 10-20 percet és nagyon látszott rajta. Egyébként már ez fegyelmezettebbé tesz szerintem, ha valaki képes minden nap megcsinálni valamit. Tök mindegy mi az.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!