Szerintetek mennyit kéne még fogynom, hogy vékony legyek? Hány kg-nak tippeltek? (képpel)
164 cm vagyok. Szerintem nagyon vastag a combom, meg zsíros a hasam. Mások szerint meg híznom kéne. Pedig még szerintem van rajtam kb. 5 kg felesleg, amit még le fogok adni.
Tényleg zsíros vagy és semmi alakod nincs. (Ez nem egyenlő azzal, hogy dagadt vagy!)
Edzened kéne, szálkásítani és izmot felszedni. Súlyban nőnél, kinézetben sokkal szebb lennél.
Hát be*arok de komolyan.Itt áll a két fogpiszkáló lábaival és hájasnak mondja magát.Te,menj el pszihológushoz!!!!Gebe vagy mint a cigány lova...te "hájas"
Még jó h jön a 7vége,mert ez most kiakasztott :D
Anorexiásan sovány vagy, ez már nem szép, és nem is egészséges.
Ne vékony, hanem átlagos, vagy sportosabb akarj lenni, mert szinte semmi alakod, csak csont és bőr, nem szép, nem nőies, beteges!!
Tudod mit, megerősítelek az állításodban, tényleg hájas vagy, fogyjál le még kb. 10 kg, és kb. a jó pár hónapra, vagy évre a kórház lesz az otthonod!
Tényleg ezt akarod????
De jó lenne, ha elmennél egy pszichológushoz, mert erős testképzavarod van!
Gondolom te is így látod magad: [link]
Vékony vagy és kövérnek hiszed magad!
De nyugodtan fogyjál csak, ha azt szeretnél, a te életed, úgy rontod el, ahogy akarod!
Inkább hízzál egy kicsit, meg sportolj, és formásítsd a testedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!