Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyit kéne még...

Szerintetek mennyit kéne még fogynom, hogy vékony legyek? Hány kg-nak tippeltek? (képpel)

Figyelt kérdés

164 cm vagyok. Szerintem nagyon vastag a combom, meg zsíros a hasam. Mások szerint meg híznom kéne. Pedig még szerintem van rajtam kb. 5 kg felesleg, amit még le fogok adni.

[link]

2015. febr. 27. 20:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nagyon vékony vagy, nehogy fogyúkúrázni akarj!

A sportolás viszont jó ötlet.

2015. febr. 28. 00:41
 12/17 A kérdező kommentje:

rengeteget sportolok, kiskorom óta. heti 4 edzésem van.

és mégis így nézek ki:(

2015. febr. 28. 07:49
 13/17 anonim ***** válasza:
Mert talán nem eszel eleget? Izom felszedésére súlyzós edzés+tömegnövelő étrend a legjobb. Nem az edzéstől leszel izmos (ami egyenlő a formással, kihangsúlyozom), hanem a tápanyagtól, amit beviszel. Edzéssel csak stimulálod az izmokat a tápanyag felvételére. Szóval neked ez kéne, és mentális segítség.
2015. febr. 28. 10:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Ez az eredménye annak hogy a nők nem fogják fel hogy az izom adja a test formáját és egy szelet csirkét sem mernek megenni mert abban fehérje van és ők nem akarnak izmosak lenni. Azért nem nézel ki sehogy mert egy deka izom nincs rajtad. Sürgősen el kellene kezdened súlyzózni.
2015. febr. 28. 19:21
 15/17 anonim ***** válasza:
12%

Ez nektek betegesen sovány? Én szépnek találom. Az ilyen/ilyesmi testalak tetszik. Vagy csak velem van a probléma? :D

19f

2015. febr. 28. 23:17
 16/17 anonim ***** válasza:
34%
19 éves fiú, igen, veled van a probléma.
2015. márc. 1. 08:54
 17/17 anonim ***** válasza:
70%
19 éves fiú, igen, szerintem is veled van a probléma. A képen szereplő lány nem egészségesen szép, nem nőies, nem kéne ez senkinek sem, hogy tetsszen.
2015. márc. 1. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!