Szerintetek mennyit kéne fogynom? (képpel! ) 14L
159-160 cm vagyok és 59 kg.
Jelenleg pilatesre járok(heti 2x) illetve próbálom kerülni az édességeket, kevesebb kenyeret kiflit ilyesmit eszek. Két hete kezdtem, minden javaslatnak,tippnek örülnék!
szerintem diétázni nem kell. VEGÁN életmód és sport. :) nálam bevált.
17/L
Olyan 5 kg felesleg lehet rajtad. Ehhez nem kell hatalmas fogyókúra, elég egy életmódváltás is.
Ne próbáld, hanem kerüld el az édességeket, kenyeret-kiflit, cukros-zsíros ételeket.
Több rostban gazdag élelmiszer, fehér húsok-halak, tojás, sovány tejtermékek, gyümölcsök és zöldségek.
Jó a pilates, de végezhetnél valami erősebb mozgást is, pl úszás, futás, biciklizés, röplabda stb.
Még sokat fogsz változni, bár 14 éves létedre nagyon fejlett vagy.
Ha 14 éves vagy, felejtsd el a komoly fogyókúrát. Ésszel diétázz. A képen látszik, hogy viszonylag magas lehet a testzsírszázalékod, többet kellene mozognod.
Amúgy fontos, hogy a melltartód és a bugyid színe megegyezzen. Az igényes emberhez ez hozzátartozik.
Szia!
Hát szerintem azért kellene fogynod egy olyan 10-15 kg-ot.
Meg járj el futni hetente kétszer,és kerüld a zsíros ételeket és a csokit.Egy kis életmódváltás,és meg lesz az eredmény.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!