Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Létezik, hogy valaki nem fogy le?

Létezik, hogy valaki nem fogy le?

Figyelt kérdés

Èvek óta napi 1400 kcal-t eszek ès kb 140 gramm ch-t, és igen, tudok számolni tökéletesen, a matematikával nincs bajom.

Napi 9 órát dolgozom, ebből kb kb 6 óra ülès 3 óra járkálás.

Mozgás:

Heti 1x2 óra tánc pèntekenkènt + emellè otthon minden nap valami pl Rubint Rèka torna/futás.

160 cm 72 kg vagyok èvek óta

Mit tegyek hogy lejjebb menjen a súlyom legalább 7 kg-ot?

Azon agyaltam levágom az egyik lábam, de kevèsbè drasztikus ötletekkel kezdenèk előbb :D

2017. máj. 23. 17:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha tényleg jól számolsz, ezekkel az adatokkal és 1400 kcal-s étrenddel simán mehetne a heti 0,5-1kg fogyás, még sima ülőmunka esetén is. Vizsgáltasd ki magad, hogy nincs-e hormonális probléma a háttérben ami miatt nem fogysz.

Milyen az étrended? 140 g CH az okés, de mennyi a fehérje és a zsír? Bár majdhogynem mindegy is, mert 1400 kcal-val simán le kellene mennie a súlyodnak, hisz van még miből. Ha endomorf alkat vagy, azaz könnyen hízó, akkor maximum 2 g/ttskg legyen a CH, de nálad ez is fennáll, így marad a kivizsgálás. Pajzsmirigyre, mindenre kiterjedő legyen, mert a számok alapján és a fizika törvényei miatt fogynod kellene.

2017. máj. 23. 17:53
 2/7 A kérdező kommentje:

Már voltam orvosnál, nincs semmi bajom.

Sem pajzsmirigy sem hormonális gond.

Tökéletes a vérképem, a fehérje szintem, mindenem.

Szóval ez sem oka :(

2017. máj. 23. 18:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Leírod az étrended? Mert így hogy betegséged sincs, fizikailag képtelenség hogy ennyi súllyal, ennyi kalória bevitellel nem fogysz.
2017. máj. 23. 18:38
 4/7 A kérdező kommentje:

Pl mai nap:

Reggeli: kefír (4dl), 4 ek. chia mag, 1 banán (110gramm)

Ebéd: Grillezett csirkemell, párolt zöldség/rizs vegyes köret

Vacsora: 1 pár baromfi frankfurti virsli, 1 ek. cukormentes ketchup, 1 szelet Graham toast kenyér, paprika/paradicsom/uborka, 5 dkg kecskesajt

Ja plusz sajna 1 doboz (330 ml) Dr. Pepper, azon kívül csak vizet ittam mint mindig (kb 2 liter)

Általában minden nap mást eszek, de ehhez hasonlóan.

2017. máj. 23. 18:45
 5/7 anonim válasza:
Nekem hasonló mennyiség a normál étrendem, mellette mindenhova bringával járok. Csak tartani tudom a súlyom vele.
2017. máj. 23. 19:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
mennyiszer vannak kilengéseid az étrendben? (mint pl a dr pepper és a baromfi virsli). Amit tudok javasolni hogy próbálj meg kalóriában 1400-1500 körül maradni, a CH-t viszont kicsit csökkentsd, mondjuk úgy 115-120-ra. 12 hétig tartsad az étrendet ezek szerint. Illetve ha időd engedi, akkor iktass be heti legalább 3 súlyzós edzést, ezek végén pedig egy 20-25 perces intervall kardiót. Önmagában csak a kardió/aerob edzés nem akkora hatásfokú, mint a súlyzós.(Nem, nem leszel ettől testépítő, ellenben 1-2 hónap alatt, ha betartod, egy tónusosabb testet eredményez, és nem mellesleg az anyagcseréd is gyorsítja, lévén neked valószínű nagyon lassú.
2017. máj. 23. 20:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Bizonyára szokatlanul lassú az anyagcseréd, máshogy nem képzelhető el a dolog. Támogatom a több mozgás javaslatot, az a kalóriaégetést is növeli és az anyagcserén is csak javíthat...
2017. máj. 23. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!