2 honap alatt sikerulni fog lefogyni?
Figyelt kérdés
Ha most elkezdem.. majus 22.
Julius 22.ere mar sikerul?
Naponta 3liter viz
Es edzoterembe mindennap tudok menni
Tanacsok?
Tudom hogy nincs helyi zsiregetes de a combombol es a hasambol szeretnek leginkabb fogyni
2017. máj. 22. 11:34
1/8 anonim válasza:
Mennyit? Mennyit eszel? Mennyit vagy az edzőteremben? Hány kg vagy? Hány cm?
2/8 A kérdező kommentje:
60 kg... 174 cm vagyok..
Edesseget nem ennek csak neha
Edzoterembe mindennao tudok menni
Holnaptol megyek is.
Milyen edzeseket csinaljak?
2017. máj. 22. 11:40
3/8 anonim válasza:
És mit akarsz lefogyni? Így is a normál tartomány alja vagy súlyra. Edzeni kell, hogy jól is nézz ki, de fogyni semmi értelme ebből a súlyból. Attól nem lesz alakod.
4/8 A kérdező kommentje:
Tudom hogy idealis a sulyom... de en megis fogyni szeretnek
Nincs sok felsleg rajtam csak a combombol kene picit fogyni.. de leginkabb belso comb
Es has..
2017. máj. 22. 11:48
5/8 anonim válasza:
ilyen számokkal maximum formátlan vagy, nem kövér, az biztos.
6/8 anonim válasza:
De értsd meg, hiába leszel soványabb, ugyanilyen kaki alakod lesz, ha nincsenek izmaid...
7/8 A kérdező kommentje:
Vannak izmaim mivel kezilabdazok...
Csak nem vagyok megelegedve magammal
2017. máj. 22. 14:36
8/8 anonim válasza:
Ha nem vagy elégedett, akkor jó lenne egy pszichológussal is elbeszélgetned, mivel nagy valószínűséggel más problémádat vetíted ki a testedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!