Mart1n:)) kérdése:
Hogy tudnék lefogyni?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok, 175cm és 98kg.
Hetente egyszer járok röpladba edzésre, és ha van időm tanulás mellett akkor szobabiciklizés.Szombatonként lejárok úszni 50 méteresbe (végig úszom, nem állok meg) 45percre.
Nem tudom hogy tudnék lefogyni, arra gondoltam hogy nyáron kezdek el majd futni reggel és este + kisebb súlyzókkal próbalkozok kézre.
Lehet a genetika miatt nem megy olyan könnyen..:(
Normális válaszokat szeret nék!
2017. máj. 1. 18:49
1/7 anonim válasza:
Igyál több vizet, evés előtt is, akkor kevesebb ételt fogsz kívánni. Semmi cukor, és minél kevesebb fehérliszt!
2/7 anonim válasza:
Előszőr is beszélj a szüleiddel, hogy szertnél egészségesen táplálkozni és ebben kell az ő segítségük.
3/7 A kérdező kommentje:
Édesanyámmal élek csak, persze ő nem keres túl sokat.Azt mondta hogy a gazdagok tudnak egészségesen élni..Pedig nagyon zavar a külsőm..Megkértem hogy menjünk el edzőterembe, csak futni vagy valami, de azt mondta hogy nem fog 7-8 ezreket fizetni.Majd a zsebpénzemből próbálok venni bérletet, és elráncigálni édesanyám:).
2017. máj. 1. 21:03
4/7 anonim válasza:
Tornázni tudsz otthon, futni parkban is lehet, ezt megúszhatod költségek nélkül.
Étkezésed milyen? Üdítők, megcukrozott teák sok láthatatlanul bevitt cukrot jelentenek. Idényzöldségek olcsók, azokkal szépen ki lehet egészíteni a napi étkezéseket. Rántott dolgok helyett natúr húsok is jobbak.
5/7 A kérdező kommentje:
Ha több vizet iszom, akkor valahogy letudom adni a feles kilókat?(Most is biciklizem, kb 20 perce, mennyit kene meg, masfel ora?)
2017. máj. 2. 15:40
6/7 anonim válasza:
Mozogni mozogsz eleget. Az evésre-ivásra figyelj! Minden evés előtt egy bögre víz! Azzal félig már jóllaksz.
7/7 A kérdező kommentje:
Facsart citrom levet a vizbe teszem, mibe segit?:D
2017. máj. 2. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!