Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jelenleg 86kg vagyok es 172...

Jelenleg 86kg vagyok es 172 cm magas 15 éves, nagyon szeretnék lefogyni, de nemtudom hogy kezdjek neki. Az kitűzött célom a 72 kg. Milyen edzéstervet esetleg étrendet kövessek? Ami beis válik?

Figyelt kérdés

Saját tapasztalatokat szívesen meghallgatok, több motivációt ad!:)

A válaszokat előre köszönöm. Legyen szép mapotok!

2017. ápr. 16. 13:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát a te szervezeted még fejlődésben van szóval nagyon fontosak a vitaminok és egyéb dolgok. Én régebben úgy fogytam 30 kg-ot na meg most hogy megint elkezdtem edzeni 10-et hogy viszább vettem a kajámból. A -30nál csak kevesebbet kajáltam, nem valami nagy cucc és 3 órákat szenvedtem konditeremben. Másfél óra edzés és másfél óra monoton mozgás (bicikli, séta). Most jelen pillanatban dobtam minden feldolgozott élelmiszert. Kenyeret, zsemlét, kifli, krumpli havonta eszek kb 1x vagy még annyiszor se. Rizset többet, de azt se viszem túlzásba, hisz keményítő alapú. A zöldségeket és a húsokat részesítem előnybe. a napraforgó olajat is kiszedtem az étrendemből. Minden olajos magvakra azt mondják hogy rossz, de ez hülyeség, mert nem minden zsírtól kell félni. Egyél nyugodtan mogyorót, pisztáciát és társaikat, csak ne ezt a pörkölt sós változatot hanem a sima naturt igyál nagyon sok vizet egy nap. És minden étkezés előtt is legalább 1-2 pohárral. A leveseket részesítsd előnyben hisz a folyadékpótlásodhoz az is közre játszik. Ha teheted akkor napi szinten járj el sétálni 1 órát vagy futni ami neked jobban tetszik.
2017. ápr. 16. 13:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Olvass: [link]
2017. ápr. 16. 13:53
 3/5 anonim válasza:
Helló.Én pár éve úgy fogytam le 110 kg-ról 80-ra hogy elkezdtem 2 naponta 50 felülés vagy lábemelés 5*10 fekvőtámasz 5*10 lábemelés,ha már könnyen megy emelheted az edzést.Mellete kalóriaszámolás,kb 800-1000 kalória legyen a felső határ.Sok leves,saláta,Gyümölcs,zöldség,fehér kenyér helyett teljes kiőrlésű,rizs,csirke,pulyka.Havonta 5-6 kilót fogytam,sokkal könnyebb mint gondolod.Mikor eléred az ideális súlyt akkor is érdemes megtartani ezeket a változtatásokat akkor nem szeded vissza.
2017. ápr. 16. 14:37
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm ez eddigi válaszolóknak!:)

Mindenképp megpróbálkozom/megfogadom a tanácsaitokat!!

2017. ápr. 16. 14:57
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Készíts írásos, naptárban napirendet azokról, amiket már előzőleg leírtak Neked.

És TARTSD BE!

Ha nincsenek időpontok és komoly elhatározásod.

A kutya fülét sem ér semmilyen terv.

Tarts be az időpontokat és a terveket, amiket oda írtál.

Egy ismerősöm öntapadós matricákkal ragasztotta fel a falra a napi terveit.

Tök jól be is tartotta.

Pl. azt is kiragasztotta, hogy aznap 5 szót megtanul angolul.

Hajrá, hajrá. :)

2017. ápr. 16. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!