Milyen edzéstervet ajánlanátok egy 174cm magas 89 kg-os, macis test alkatú 20 éves srácnak?
Nagyon szeretnék fogyni.
Járok heti 3-szor futni, de volt egy térdműtétem, így nem nagyon bírok nagy távokat lefutni.
E mellett milyen edzéseket végezzek?
Van valami ötletetek nekem, edzésterverek?
Szedjek valamilyen zsírégetőt, ha igen, milyet? Vagy valami BioTech USA boltban kapható készítményt, ami segít a fogyásban?
Köszönöm a válaszokat!
És tudtok még hozzá ajánlani, valami tuti diétát.
Sajnos a családomban majdnem mindenki túlsúlyos. :( Így nagyon nehézkes fogyni, mert genetika sem segít.
Nah akkor.
Csoda diéta: Ilyen nincs, nem tuti diéta kell neked hanem személyre szabott. Viszont én azt ajánlom, hogy először étkezz egészségesen. Fincsi recepteket Betűleves blogon illetve itt [link]
Sport: Ne fuss! Túlsúllyal és sérült térdel szétcseszed magad. Legyen heti 3 erőltetett séta,biciklizés,kocogás.
Zsírégető: Nem,ilyen nem kell. Ezeket csak a hülyék veszik meg illetve az élsportolók.
Erősítő edzés: mivel a test formáját az izom adja. Kezdj el súlyzózni vagy calisthenicezni. Ajánlott könyv: Sárga Kapszula
Egyéb kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!