Létezhet, hogy egy 21 éves lány 157cm/44kg és mégis "lötyög rajta némi háj"?
Ugyebár 18 körüli a BMI-je, beírtam, ilyesmiket írnak, hogy:
"Ön sovány (avagy gracilis), ez leggyakrabban alkati sajátság, az átlagosnál vékonyabb csontozat és kisebb izomtömeg következménye."
"Az Ön testtömeg-indexe alacsonyabb a normálisnál. Ha ez csak kisebb mértékû, talán még elõnyösnek is látszik, hiszen a karcsúság sok férfi szemében vonzó. A modellek képviselte, szinte kóros soványság azonban nem egészséges, az õ testtömeg-indexük legtöbbször jóval 18 alatt van, amely már középtávon is egészségügyi kockázatot jelent!"
Valóban vékony lányról lehet szó,de elmondása alapján a fenekén, combján lötyög a háj ha fut vagy sétál, a pocakja, ha eszik oldalnézetben kintebb ér, mint a melle és a karjain is vannak egy-egy vékony réteg, rezgő integetőpárnák. Ezt kb az ő szavaival írtam, így jellemezte magát. Lehet így 44 kg? Vagy 44 kilósan anorex lenne és csak képzeli?
én is arra gondoltam, hogy azért ennyi mert izomszövetet veszthetett, vagy fehérjehiányos
vagy csontritkulás?
de szerintem nem anorexiás, mert nem látja magát kövérnek se és elmondása szerint eszik normálisan, bár nagyon finnyás és válogatós
Kisreni kommentjet azert ne vegyuk ugy ahogy leirta. Ha jol eszik, akkor nyugodtan ehet tovabb ugy ahogy eszik. Nem kell mindent enni. Rossz eteleket meg foleg.
Sportol? Mert, lehet h csak amije van az rossz helyen, de az sem zsir.
A masik lehetoseg h annak ellenere h nem latja magat kovernek, amikor fut vagy ilyesmi, akkor azt latja h mozog a husa. Az nem zsir, hanem egy termeszetes dolog, meg a legvekonyabb embereken is van valami, minimum a bor ami igenis fel-le fog mozogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!