Tudnátok fogyokúrás tippeket adni? Ugy 5-6kg-t szeretnek lefogyni
Figyelt kérdés
Heti ötször minimum 1,5órát sportolok. 164cm és 50kg vagyok2017. ápr. 10. 12:46
1/6 anonim válasza:
???
5-6 kilót? Minek? Honnan? Miért??
A súlyod optimális, tarts be egy egészséges, kiegyensúlyozott étrendet, amivel tartod a súlyod és eddz, hogy jó formába kerülj! Semmilyen túlsúly nincs rajtad, amit le kellene adni.
2/6 anonim válasza:
Szia. Én 165cm vagyok és amikor 49 kg voltam akkor a mellkasom csontos volt és a csípőm is. Szerintem 50 alá ne menj ez így pont a határ. Bár lehet más a csontozatunk de fogynod biztosan nem kell.
3/6 A kérdező kommentje:
Sokat edzem, balettiskolaba jarok, csak asztmas vagyok, es igy futni nem is tudok...viszont mindenkepp szeretnek fogyni mert nagyon gyulolok merlegre allni, es szeretnek valtoztatni ezen :(
2017. ápr. 10. 15:20
4/6 anonim válasza:
A baj a fejedben van, nem a mérleggel.
5-6 kg súlyveszteség már az egészségedre menne rá.
Arról nem is beszélve, hogy nyilván nem vagy zsíros, inkább izmos.
A balettsuliban szóvátették talán a súlyod?
5/6 A kérdező kommentje:
Igen, de jogosan...kaptam alkati figyelmeztetot is. Csak szeretnek kicsit vekonyabb lenni.
2017. ápr. 10. 19:44
6/6 anonim válasza:
El tudom képzelni, hogy az edződtől, abban a környezetben alkati figyelmeztetőt kapsz, de akkor is vékony vagy.
Sajnos az egy ilyen beteg világ.
Nem kellene fogynod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!