Hogyan tudnák lefogyni gyorsan 15kg-ot?
Tudom hülyeség, visszamegy, sehogy stb.. tisztában vagyok ezekkel is
Nagyon fura az okom is..
Pl hogy lehetne? Napi test mozgással edzőterem + futás
Enni mit lehetne?
Vagy hogy kezdjek vele
:/
Sajnos ezt csak intenzív mozgással érheted el, de nem túl rövid idő alatt, mert felborulsz mint a büdösbogár, aztán meg kórház lesz a vége.
Kezdj el mondjuk kettlebellezni, futni napi szinten, és figyel oda az étkezésedre, hogy kevesebb kalóriát vigyél be mint amit elhasznál naponta a tested. Csökkentsd a szénhidrát bevitelét (ne szüntesd meg!!!).
Itt nagyon sok cikk van erről, sőt étkezési tanácsokat is adnak: [link]
Kalóriatáblázat: [link]
Sok sikert hozzá!
Én egy hónap alatt 12 kg-ot adtam le. A kolléganőim kérdezték, hogy milyen módszerrel fogyokúrázom. Ők is kipróbálnák.
Akkor nem ettem. Ittam sok vizet és ettem naponta 1 májkrémes kenyeret.
Azért, mert nem volt többre pénzem. Elvitte a teljes fizumat annó a devizahitel. A kajára sem maradt pénz. Éheztem, de megmaradt a lakás és lefogytam.
Nagy akarat kell hozzá, vagy kényszerhelyzet. Ezt nem ajánlom, mert rámehet az egészséged. Heti 1 kg még nem okoz később bajt.
Ne akarj nagyon gyorsan lefogyni! Kezd azzal, nem eszel cukrot és tésztát(kenyér, zsömle, köretek, stb). Az sem lesz könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!