Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehet enyhíteni a falásro...

Hogy lehet enyhíteni a falásrohamokat?

Figyelt kérdés
Nem vagyok éhes, de ha itthon vagyok, szinte csak a kajára gondolok. Próbálok nem enni, de akkor csak még rosszabb lesz. szinte sose vagyok éhes, de midig eszem és túlsúlyos vagyok. 71kg/163cm. 15/L
2017. máj. 14. 16:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez nehez.En ilyenkor elmegyek fogatmosni vagy elkezdek egy jatekot (neten) ami lekot orakig.
2017. máj. 14. 17:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Te vagy koplalsz, vagy nagyon unatkozol.

Előbbihez megoldás, hogy egyél rendszeresen, és akkor nem lesz falásrohamod. (Nagyon bonyolult.)

Utóbbi esetében meg keress magadnak hobbit. Azok szoktak állandóan a kajára gondolni, és egész nap enni, akik unatkoznak. Foglald le magad, mondjuk menj ki futni, és akkor az energiáidat másra leszel kénytelen fordítani.

Ja és még valami. Akaraterő nélkül NINCS fogyás, ezt nem lehet megúszni, kikerülni, ezt el kell fogadni.

2017. máj. 14. 17:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor vizet szoktam inni, vagy ha csak a nassolás hiányzik csinálok sárgarépa és uborka rudakat és azt rágcsálom, vagy elmegyek sétálni, végigcsinálok egy edzést, tanulok, vagy nézek egy részt a kedvenc sorozatomból.
2017. máj. 14. 17:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor vagy iszok vagy hamarabb lefekszek pihenni/aludni vagy elrágok egy répát ha már nagyon nem megy :)
2017. máj. 15. 06:04
 5/5 anonim válasza:
Ki kell deríteni, hogy nincs-e pszcihológiai háttere. Próbálj meg lassan felszívódó ételeket enni. Ha már nem tudsz ellene mit tenni, fogyassz kevesebb zsíros, hamar felszívódó ételeket, inkább gyümölcsöt, zöldséget, magvakat.
2017. máj. 17. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!