Mivel tudnám enyhíteni az éhségérzetem?
Nincs rajtam túl sok felesleg, nem leadni szeretnék.
Viszont mostanában nagyon sokat eszem, fel is szedtem két kilót. Állandóan arra gondolok, mit lehetne enni, mindíg éhes vagyok.:/ Régen egyszerű volt az is, hogy 6 óra után ne egyek, de mostanában azt sem bírom ki. Mivel lehetne enyhíteni az éhségérzetet? Itt nem bogyókra és hasonlókra gondolok...nektek mi vált be? Mit tudnátok javasolni?
Igyál meg egy nagy pohár innivalot és vegyél valami kekszet ami neked bevált,mondjuk ha este éhes vagyok van h megeszek fél csomag tucc kekszet,és még semmi hátrányom nem lett belőle.Szoktam inni is rá így még jobban laktat.Biztos van valami kekszféle amit szeretsz,mondjuk ne chips legyen.
Ha belegondolsz a tuc-nak is egy csomagja 100g asszem,szóval hidd el fél csomagtol sőőőőőőőőőőt még egy csomagtol sem hiznál meg,de elég a fele is bőven.Azért 5 deka keksz nem árt meg viszont nagyon jól laktat.De betolhatsz pl.update pudingot vagy egy kis pattogatott kukoricát is,persze nem egy kilot,hanem mértékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!