Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan álljam meg a falásroham...

Hogyan álljam meg a falásrohamokat?

Figyelt kérdés

Életmódot váltottam, 4 hónapja hagytam el a gyorskajákat, lisztet, cukrot, édes és sós nasikat, viszont egyre többször jön rám a tipikus csokiehetnék amikor megjön. Nagyon elrontottam a dolgot, ha megettem egy sor mogyorós csokit meg egy pálcikás jégkrémet? Eddig fogytam 12 kilót a négy hónap alatt.

Tudnátok tippeket adni, hogy ne akarjak minden áron csokit enni? Ez az érettségi-stressz meg a mensi együtt borzalmas hatással van rám.:D

2015. máj. 5. 15:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekel :)
2015. máj. 5. 16:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Akkor egyél ilyenkor min. 70%-osat, havi egyszer nem lesz tőle baj.
2015. máj. 5. 16:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem rontottad el nagyon, de a jégkrémet én hanyagolnám. Jóféle étcsoki az mehet egy kevés, a világon semmi gond nem lehet belőle, hacsak nem indít el egy csokievő vagy hasonlóan előnytelen más folyamatot, biztos van, akinél azt teszi.

Nekem a jóllakás és a sok zsír jó csokivágy ellen, bár akkor is tud jelentkezni, de csak úgy könnyedén, megszokásból, élvezetből, nem olyan ellenállhatatlanul. Bizonyára másoknál más a megoldás.

2015. máj. 5. 16:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból nem tudom,de mi lenne,ha megpróbálnál müzliszeletet tartani otthon? Ugyanúgy édes és finom,de kevesebb kalória (nem sokkal,de kevesebb) és jobban eltelít.
2015. máj. 5. 17:09
 5/5 anonim válasza:
Egy sor mogyoros csoki havnta?? Ez a falasrohamod? :D ne nevetess mar. Nagyon ugyes vagy szep teljesitmeny amit eddig elertel. Amit eszel nem sok de ha ezt sem akarod egyel etcsokit, az mertekkel meg egeszseges is. De hidd el ennel sokkkal durvabb falasi rohamok vannak. Peldaul jo magam.
2015. máj. 5. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!