Hogyan álljam meg a falásrohamokat?
Életmódot váltottam, 4 hónapja hagytam el a gyorskajákat, lisztet, cukrot, édes és sós nasikat, viszont egyre többször jön rám a tipikus csokiehetnék amikor megjön. Nagyon elrontottam a dolgot, ha megettem egy sor mogyorós csokit meg egy pálcikás jégkrémet? Eddig fogytam 12 kilót a négy hónap alatt.
Tudnátok tippeket adni, hogy ne akarjak minden áron csokit enni? Ez az érettségi-stressz meg a mensi együtt borzalmas hatással van rám.:D
Nem rontottad el nagyon, de a jégkrémet én hanyagolnám. Jóféle étcsoki az mehet egy kevés, a világon semmi gond nem lehet belőle, hacsak nem indít el egy csokievő vagy hasonlóan előnytelen más folyamatot, biztos van, akinél azt teszi.
Nekem a jóllakás és a sok zsír jó csokivágy ellen, bár akkor is tud jelentkezni, de csak úgy könnyedén, megszokásból, élvezetből, nem olyan ellenállhatatlanul. Bizonyára másoknál más a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!