Na ez milyen fogyókúra?
Ne haragudj, de neked most ezzel mi a célod?
1. Ahogy te ezt leírtad, hogy hogy s mint csinálsz: Lehetetlen. Ha te napi ennyi étkezés mellett 1-2 órát tornáznál egy hete, már az intenzíven feküdnél. A kérdésed, és a további kommentjeid értelmetlenek, mintha egy 10 éves magyarázná el a tökéletes táplálkozás kulcsait.
2. Ha valóban igaz lenne ez a felállás:minek tetted fel a kérdést ha utána nem fogadod el azok válaszát akik ÉRTENEK HOZZÁ vagy akik MÁR ÁTMENTEK EZEN AMIN TE? Az hogy valószínűleg már a legformátlanabb emberek táborát erősíted, olyan durva tünetei és következményei lesznek ennek, amit sokkal de sokkal nagyobb munkával tudsz majd visszacsinálni, mintha normálisan kezdtél volna el diétázni.
Őszintén szólva nemtudom mit mondjak. Azokat az embereket mérgezes ezzel meg, akik idejönnek kétségbeesésükbe, és csak annyit látnak "-15kg egy hónap alatt". Ilyen téren már nem csak magadnak ártasz, hanem másnak is.
Azt tudom csak tanácsolni amit a többiek: Sürgősen hagyd abba amit csinálsz. Ha nem, nekem mindegy, de hidd el rosszabb lesz megtapasztalni miért is mondták a többiek, hogy hagyd abba, minthogy most hallgatnál rám, és a többiekre.
"Ne haragudj, de neked most ezzel mi a célod?
1. Ahogy te ezt leírtad, hogy hogy s mint csinálsz: Lehetetlen. Ha te napi ennyi étkezés mellett 1-2 órát tornáznál egy hete, már az intenzíven feküdnél. A kérdésed, és a további kommentjeid értelmetlenek, mintha egy 10 éves magyarázná el a tökéletes táplálkozás kulcsait.
2. Ha valóban igaz lenne ez a felállás:minek tetted fel a kérdést ha utána nem fogadod el azok válaszát akik ÉRTENEK HOZZÁ vagy akik MÁR ÁTMENTEK EZEN AMIN TE? Az hogy valószínűleg már a legformátlanabb emberek táborát erősíted, olyan durva tünetei és következményei lesznek ennek, amit sokkal de sokkal nagyobb munkával tudsz majd visszacsinálni, mintha normálisan kezdtél volna el diétázni.
Őszintén szólva nemtudom mit mondjak. Azokat az embereket mérgezes ezzel meg, akik idejönnek kétségbeesésükbe, és csak annyit látnak "-15kg egy hónap alatt". Ilyen téren már nem csak magadnak ártasz, hanem másnak is.
Azt tudom csak tanácsolni amit a többiek: Sürgősen hagyd abba amit csinálsz. Ha nem, nekem mindegy, de hidd el rosszabb lesz megtapasztalni miért is mondták a többiek, hogy hagyd abba, minthogy most hallgatnál rám, és a többiekre." - Bocsánatot kérek, ha valakit megsértettem.
Erről mi a véleményetek (nem én írtam ki):
https://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__8..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!