Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Na ez milyen fogyókúra?

Na ez milyen fogyókúra?

Figyelt kérdés
Napi 5 db tojás (2 db sárgája és 5 db tojásfehérje disznó/kókuszzsírban kisütve) magában kenyér nélkül. És egy kis gyümölcs (narancs, alma) + multivitamin (Olyan mint az Actival).
2017. máj. 13. 15:03
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
nem. a hiánytünetek a fokozott szomjúság, a száj és bőrszárazság, hajhullás, bőr sápadtság,a szürkülése, körmök repedezése, a nagywczés elmaradása stb. Bár ezek nem egy hónap után fognak jelentkezni. És ha 15 kilót fogytál egy hónap alatt akkor gondolom bőven van miből, ezért nem jelentkezik még. Én is 30 alatt vagyok bőven, én 17 évesen két hónap alatt fogytam 58 kilóról 42re. És voltak nagyon durva tüneteim. Nem hirtelen, hanem fokozatosan. Hasonló étrendem volt mint neked. Utána kényszerítettek hogy többet egyek és a jojo hatás miatt többet szedtem vissza.
2017. máj. 13. 15:58
 22/61 anonim ***** válasza:
100%

Taníts Mester,Isten vagy diéta!

Szerintem hülyeség,le is ìrták miért,de úgyis ezt akarod hallani. Nehigy kiüsd Norbit a piacról.

2017. máj. 13. 16:02
 23/61 anonim ***** válasza:

A kérdésedre, nem, 12 tojás nem sok, nekem ideális fehérjebevitel, ha kicsit is mozgok. Nyilván van, akinek ez rémesen kevés fehérje vagy kicsit sok.

De 5 tojás (vagy igazából 2, plusz kis fehérje? nem volt világos, hisz 2 sárgája és 5 fehérje nem 5 tojás, távolról sem) s egy alma brutális koplalás, akárhogyan is nézzük.

Aminek megvannak a hátrányai. Hogyne, koplalva tempósan lehet fogyni (nem mindenki éri el, de papírforma szerint az várható), s nem is feltétlenül betegedsz bele 1 hónap alatt, de azért igen káros.

A glutént nem értem, én kerülöm, ha lehet, arról nem szokott elszokni az ember, a laktóztól és a zöldségtől annál inkább s úgy tűnik, a cukortól is. A glutén egyszerűen egy komoly faktor sok betegségnél, ha az embernek nem nagyon kell, célszerű elhagyni vagy minimalizálni.

2017. máj. 13. 16:04
 24/61 anonim ***** válasza:
100%
2 napig se fogod bírni.
2017. máj. 13. 16:07
 25/61 anonim ***** válasza:
94%

1 hónap alatt 12 kilót fogytál vele??? Mesélj még! Hogy hogy nem voltál a tévében ekkora sikerrel? Ja mert nem igaz.

Ilyen diéta mellett 2-3 nap és rosszul leszel.

2017. máj. 13. 16:28
 26/61 anonim ***** válasza:
92%

Csak, hogy tud: A normális fogyás ami tartós is maradhat az a heti fél / 1 kiló..

Te a havi 12 kiló fogyással heti heti 3 kilót fogytál, ami nem egészséges.

2017. máj. 13. 16:29
 27/61 anonim ***** válasza:

Nem azért fogysz úgy, "mint a gép", mert tojásdiétával koplalsz, hanem csak simán azért, mert koplalsz.

Ha almát ennél csak, akkor is úgy fogynál, "mint a gép".

Esszenciális fehérjék meg nincsenek, csak esszenciális aminosavak (fehérjék monomerei).

Ja, amúgy próbáltam anno én is a koplalást, egészen sokáig bírtam, nem csak ilyen 1 hónapig, mint te. :D Én is azzal hitegettem magam, hogyha fokozatosan állok vissza a normális étkezésre, akkor nem hízok meg. Nem a fenét. :D De így jár az, aki hülye. Én is hülye voltam, megtanultam a leckét, te is meg fogod. Csak sajnos a következmény elég kellemetlen.

2017. máj. 13. 17:00
 28/61 A kérdező kommentje:
"Ilyen diéta mellett 2-3 nap és rosszul leszel."- Egy egészséges ember, ha 6-7 napig nem eszik semmit, akkor sem lesz rosszul! Még meg se szédül. (Ezt tudom gyakorlatban is, mivel volt olyan hogy 3 napig nem ettem és nem voltam rosszul, csak a 2. napon volt egy kis szédüléses időszak (10-20 perc délelőtt). Nyílván egy hét se olyan sok már.)
2017. máj. 13. 17:22
 29/61 A kérdező kommentje:
A cukorbetegek, meg az inzulinrezisztensek, meg ilyen jellegű betegek már 0,5 nap alatt rosszul lennének. De egy átlag ember nem. Nálam gyakori hogy 1 héten 1-2 napon nem is eszek semmit. És jobban is érzem magamat, mondjuk lehet hogy a hormonháztartásom ilyen.
2017. máj. 13. 17:24
 30/61 Andizsuzsi ***** válasza:
94%

"Én már ezzel 1 hónap alatt 15 kilót leadtam."

És úgy nézel ki, mint a telesz@rt zokni. Azt meg, hogy napi kb 300 kalóriával 1-2 órát sportolsz ... igazán felesleges volt odaírnod, mert csak hitltelenebbé tette a többi baromságot.

2017. máj. 13. 17:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!