Na ez milyen fogyókúra?
Taníts Mester,Isten vagy diéta!
Szerintem hülyeség,le is ìrták miért,de úgyis ezt akarod hallani. Nehigy kiüsd Norbit a piacról.
A kérdésedre, nem, 12 tojás nem sok, nekem ideális fehérjebevitel, ha kicsit is mozgok. Nyilván van, akinek ez rémesen kevés fehérje vagy kicsit sok.
De 5 tojás (vagy igazából 2, plusz kis fehérje? nem volt világos, hisz 2 sárgája és 5 fehérje nem 5 tojás, távolról sem) s egy alma brutális koplalás, akárhogyan is nézzük.
Aminek megvannak a hátrányai. Hogyne, koplalva tempósan lehet fogyni (nem mindenki éri el, de papírforma szerint az várható), s nem is feltétlenül betegedsz bele 1 hónap alatt, de azért igen káros.
A glutént nem értem, én kerülöm, ha lehet, arról nem szokott elszokni az ember, a laktóztól és a zöldségtől annál inkább s úgy tűnik, a cukortól is. A glutén egyszerűen egy komoly faktor sok betegségnél, ha az embernek nem nagyon kell, célszerű elhagyni vagy minimalizálni.
1 hónap alatt 12 kilót fogytál vele??? Mesélj még! Hogy hogy nem voltál a tévében ekkora sikerrel? Ja mert nem igaz.
Ilyen diéta mellett 2-3 nap és rosszul leszel.
Csak, hogy tud: A normális fogyás ami tartós is maradhat az a heti fél / 1 kiló..
Te a havi 12 kiló fogyással heti heti 3 kilót fogytál, ami nem egészséges.
Nem azért fogysz úgy, "mint a gép", mert tojásdiétával koplalsz, hanem csak simán azért, mert koplalsz.
Ha almát ennél csak, akkor is úgy fogynál, "mint a gép".
Esszenciális fehérjék meg nincsenek, csak esszenciális aminosavak (fehérjék monomerei).
Ja, amúgy próbáltam anno én is a koplalást, egészen sokáig bírtam, nem csak ilyen 1 hónapig, mint te. :D Én is azzal hitegettem magam, hogyha fokozatosan állok vissza a normális étkezésre, akkor nem hízok meg. Nem a fenét. :D De így jár az, aki hülye. Én is hülye voltam, megtanultam a leckét, te is meg fogod. Csak sajnos a következmény elég kellemetlen.
"Én már ezzel 1 hónap alatt 15 kilót leadtam."
És úgy nézel ki, mint a telesz@rt zokni. Azt meg, hogy napi kb 300 kalóriával 1-2 órát sportolsz ... igazán felesleges volt odaírnod, mert csak hitltelenebbé tette a többi baromságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!