Hogy fogyhatnék hatékonyabban?
Figyelt kérdés
2 hete már elkezdtem egészségesen étkezni,letöltöttem egy alkalmazást is,hogy számon tudjam tartani mennyi kaloriát viszek be,vagy épp adok le egy egy tevékenységel.De viszont fel szeretném gyorsitani a folyamatot.Gondoltam itt test mozgásra amit itthon is végezhetnék,de nagyon sok gyakorlat kihullik a rossz térdeim miatt,asztmám miatt,vagy a drótos lábujjammal amit nem tudok hajlitani.165 cm vagyok,még mielött elkezdtem az étrendemet változtatni durván 75 kg voltam.Nyárra szeretnék 60 kg környéke lenni,legjobb esetben 55 :) Tudnátok esetleg olyan gyakorlatokat,amik a felsorolt területeket nem érint,vagy esetleg kiegészítő tablettákat amik nem egészségtelenek?2017. ápr. 5. 16:49
2/4 anonim válasza:
A csirkék, disznók, libák, halak, kacsák és mint minden állat élni szeretnének. Ne edd meg őket. A bocik meg szeretnék az anyjuk tejét inni. Ne igyál tejet, se annak rohadásait, erjesztéseit.
Ennyire egyszerű. Ne csodálkozz, hogy ennyi problémád van. Változtass!
3/4 A kérdező kommentje:
Nem értem hogy a problémáim hogy függnek ösze az állati termékekkel.Asztmàm a por allergiárol van,a térdeim meg porcritkulástól rosszak ,ami genetika,a lábujjam pedig eltört.Valaki fel okosítana?
2017. ápr. 7. 21:08
4/4 anonim válasza:
Értem, ha te mondod nincs köze hozzá. De igazából a kérdésre válaszoltam "Hogy fogyhatnék hatékonyabban?" Az első válaszoló hasznos választ írt, bár az elég nehéz lenne egyik napról a másikra. DE a legjobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!