Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyhatnék le ilyen gyorsan?

Hogy fogyhatnék le ilyen gyorsan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom, ez a kérdés elég gyakori itt is, de hát gyakori kérdések, nem? :D Nos, én is azon emberek csoportjába sorolhatom magam, akik sürgősen fogyni szeretnének. A korom miatt bizonyára sokan fogják mondani, hogy ezt még ne erőltessem, pedig ez nekem tényleg iszonyúan fontos lenne. 14 éves lány vagyok, 168cm magas és emellett 60 kg Ez a 60 kg előnytelenebbül nem is tudna eloszlani rajtam, nem érzem jól magam a bőrömben. Április 21-én pedig nagyon szeretnék elmenni egy bálra, ami - szinte hihetetlen - egy fiú miatt lenne fontos... :'D Ez idő alatt jó lenne 9-10 kg-ot fogynom. Próbáltam más étrendet kialakítani, de úgy veszem észre, hogy képtelen vagyok betartani, ahhoz én túlságosan szeretem az édességet. :D Azt mondják, a sport nem elég, attól fogyni nem fogok, pusztán átrendeződik az izomzat. Van valakinek valami jól bevált módszere? :) Kérleeek, segítsetek!

2017. márc. 17. 11:46
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Szóval alig egy hónap alatt akarsz 10kg-ot fogyni, étrendet pedig nem tudsz tartani, sok édességet eszel? Lényeg a lényeg, a célodat nem fogod tudni elérni.
2017. márc. 17. 12:13
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
Teljesen normális a magasságodhoz a súlyod. Ha fogyni akarsz, maximum 5 kg-t. Az pedig könnyű: ne egyél kenyeret, édességet (vagy csak keveset). Este már csak valami könnyűt egyél.
2017. márc. 17. 12:29
 3/6 anonim ***** válasza:
63%
azzal mar elkestel.
2017. márc. 17. 14:32
 4/6 anonim ***** válasza:
45%

Hűha angyalkám. Ha a hozzáálláson nem változtatsz akkor jövő áprilisig sem adod le a 8-10kg-ot.

Egy kis útmutatás:

Egészséges életmód és megfelelő mozgásmennyiség.

Sok sok folyadék, fehérhúsok, zöldségek sütve főve párolva vagy nyersen, gyümölcsök, tojás, hal, diétás levesek fogyasztása.

Cukros, szénhidrátdús, zsíros ételek kiiktatása.

Heti több alkalommal pulzusszámnövelő mozgás.

Ezek segítségével fogyhatsz. Felejtsd el a gyors fogyást mert marha egészségtelen és ugyan olyan gyorsan vissza is jön mint ahogyan leadtad.

A bálig 1 hónap van. Ha holnaptól nekiállsz a dolognak kiörülbelül 5 kg-ot fogyhatsz a feleslegesen megkötött víz és minimális izomzat elvesztésével együtt. Mellesleg a 168 cm-hez a 60 kg szerintem pont jól hangzik, de te tudod.

Sok sikert neked.

2017. márc. 17. 18:28
 5/6 anonim ***** válasza:
45%
Ha nem birsz a kajalason valtoztatni akkor veszett ugy..az edessegeket meg probald szep lassan kiiktatni ,mert most meg fiatal vagy,gyors az anyagcsered ,de ha nem valtoztatsz par ev es a 60bol gyors 70 lesz. Szoval akar tetszik,akar nem: fontos a rendes taplalkozas. Mas csodaszer nincs. Ha lenne mindenkinek gyonyoru alakja lenne.
2017. márc. 18. 10:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Óóh, így visszaolvasva kérdést, ritka hülyén fogalmaztam. Az édesség elhagyásával meg kell küzdenem, és szeretnék egészséges étrendet, de ehhez muszáj lesz csinálnom egy konkrét táblázatot, másképp - sőt lehetségesen így is - megszegem és akkor hiába volt minden :D Szóval "normálisan" 1 hónap alatt maximum 5 kilót adhatok le? Ez sem hangzik rosszul! Köszönöm a válaszokat, igaziból gyors fogyós "technikákat" vártam, és erre tessék, kaptam jobbat, amivel nem teszem tönkre magam ilyen korán!:) Hát akkor, most ideje lesz belehúznom, sokat mozognom; és vigyázz bál, jövök! :D Köszönöm szépen Nektek, még egyszer és bocsesz a komolytalankodásért❤
2017. márc. 18. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!