Hogy fogyhatnék le ilyen gyorsan?
Sziasztok!
Tudom, ez a kérdés elég gyakori itt is, de hát gyakori kérdések, nem? :D Nos, én is azon emberek csoportjába sorolhatom magam, akik sürgősen fogyni szeretnének. A korom miatt bizonyára sokan fogják mondani, hogy ezt még ne erőltessem, pedig ez nekem tényleg iszonyúan fontos lenne. 14 éves lány vagyok, 168cm magas és emellett 60 kg Ez a 60 kg előnytelenebbül nem is tudna eloszlani rajtam, nem érzem jól magam a bőrömben. Április 21-én pedig nagyon szeretnék elmenni egy bálra, ami - szinte hihetetlen - egy fiú miatt lenne fontos... :'D Ez idő alatt jó lenne 9-10 kg-ot fogynom. Próbáltam más étrendet kialakítani, de úgy veszem észre, hogy képtelen vagyok betartani, ahhoz én túlságosan szeretem az édességet. :D Azt mondják, a sport nem elég, attól fogyni nem fogok, pusztán átrendeződik az izomzat. Van valakinek valami jól bevált módszere? :) Kérleeek, segítsetek!
Hűha angyalkám. Ha a hozzáálláson nem változtatsz akkor jövő áprilisig sem adod le a 8-10kg-ot.
Egy kis útmutatás:
Egészséges életmód és megfelelő mozgásmennyiség.
Sok sok folyadék, fehérhúsok, zöldségek sütve főve párolva vagy nyersen, gyümölcsök, tojás, hal, diétás levesek fogyasztása.
Cukros, szénhidrátdús, zsíros ételek kiiktatása.
Heti több alkalommal pulzusszámnövelő mozgás.
Ezek segítségével fogyhatsz. Felejtsd el a gyors fogyást mert marha egészségtelen és ugyan olyan gyorsan vissza is jön mint ahogyan leadtad.
A bálig 1 hónap van. Ha holnaptól nekiállsz a dolognak kiörülbelül 5 kg-ot fogyhatsz a feleslegesen megkötött víz és minimális izomzat elvesztésével együtt. Mellesleg a 168 cm-hez a 60 kg szerintem pont jól hangzik, de te tudod.
Sok sikert neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!