Vannak életmód trükkjeitek? Olyan ami csak kis változtatás, de segíthet. Tanács?
Figyelt kérdés
Elmúlt egy éves a babám, ezen a nyáron már szeretnél jobban kinézni. Elkezdtem már az életmód váltást, de még az elején tartok 77-ről szeretnék kb 65kg lenni 176 cm-hez. Mozgás ment végig, de a kajával nem vagyok olyan ügyes. Alapvetően tudom, hogy kell számomra egészségesen enni, de a baba, lustaság, vagy kényelemszeretet miatt nem mindig tartom be. Inzulinrezisztenciára kell diétáznom, ami egyrészt egyszerű, másrész azért elcsábulni is könnyű. Olyan trükköket keresek pl , hogy elhagytad a fagyit és milyen sokat jelentett. Szóval értitek, most is keresem a könnyebb utat :)2017. márc. 29. 15:20
1/5 anonim válasza:
Elhagytam az olajban sült ételeket, azóta sokkal frissebb, egészségesebb vagyok! (Nem fogyizok)
Minden nap 30 percet tornázom, és már olyan hátsóm van, hogy magam is meglepődök rajta.
Minden reggel meditálok, azóta összeszedetebb vagyok.
2/5 anonim válasza:
Ok: elharmadolod a tányérod szemre: egy harmada hús, egy harmada a köret és egy harmada mindig zöldség.
Egyél 10%-kal kevesebbet, mint eddig.
Ne nassolj.
Csak vizet igyál.
Ezek sokat segítenek.
3/5 anonim válasza:
Járj mindenhova biciklivel vagy gyalog, a kávéba és teába édesítőt vagy semmit se tegyél, nassinak gyümi/zöldség, köretként zöldség.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a trükköket. Egyedül a nagy súly nem megy, mert már ez a közepes túlsúly is tönkretette az izületeimet. Fájós, bedagadásra hajlamos térddel és sérvgyanús derékkal maradok a saját testsúlyos gyakorlatoknál.
2017. márc. 30. 07:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!