Hogyan tudok május végére ~15Kg-ot leadni?
Normális étrenddel és rendszeres mozgással heti 1 kg biztosan le fog menni. Tehát május végére meglehet a -15 kg.
1842 kcal az alapanyagcseréd, ez alá ne menj.
Alap dolgokat kell betartanod az étkezésben, amit álltalában elrontanak. Nos olvass utána 1-2 dolognak, a konditeremben sok lehetőséged lesz. Ha a kinézet lesz a fontos akkor én azt mondom fel tudod gyorsan tápolni magad, de mivel ez esetben a fogyás a cél, kardiót tudom ajónlani, és kisebb súlyokkal nagyobb ismétléseket.
Beindul az anyagcseréd, éhes leszel, de kerüld az olyan szénhidrátokat mint a kenyér, kerüld abcukros dolgokat, ne oldalast egyél zsiroskenyérrel meg uborkával minden nap. Legyen egy kis rendszer, furcsa lesz, de tartsd be a 3-4 étkezést/nap, kisebb adagokat, pl. Zabpehely reggeli (nem 1 liter tejjel), aztán egy kis valami a suliba (barna kenyérből 1-2 szendvics, nem tarjával tele), ebédre szintén párolt zöldség, kis rízs hussal, vacsira megint egy reggelihez hasonlót, esetleg túró (zsírszegény). Egy ilyen étrend ha betartod az izomnak segít nőni, kisebb adagban pedig kardio során nem égeted el az izmot olyan mértékben.
Kardionál ajánlanám a futást akár nagyobb távot (nagyobb mértékben égeti az izmot) vagy a kisebb kb 100m-es sprint-séta kombinációt 4-5 kilóméteren (ez kevésbé égeti). Mellé bicikli, evezés, alap gyakorlatok fekvenyomás, gugolás, felülés, akár thruster (nézz utána mi az), karozz is de kisebb súlyokkal, ne érdekeljen hogy más 100-at tol fekve, te csinálj sokat 40-el.
Ezek nagyon alapok. De felgyorsul az anyagcseréd, és heti 3-4 edzéssel like a boss... 10 kiló garantált, a többi a kaja összetételén múlik. Esetleg tolhatsz egy kis l-carnitint amit tápkiegboltban kapsz, nem drága, és nagyon jó! (a folyékony a lrgjobb).
Van még kérdés akár pm.
Elfelejtettem, hogy pörgős, kevés pihenős edzésed legyen, ne állj meg nézelődni meg elmélkedni, bicó után irány az evezőgép, legyen 45-50 perc az edzés de az intenzív, ha meghúzod garantált lesz az eredmény, és legyen a cél előtted!
Heti 4 edzés hétfő teljes testre súlyzózás, kedd kardio, szerda pihi, csüt súlyzó, péntek kardio.
tegnap 23:30
Nekem is kb annyi az alapanyagcserém, de ha annyit eszek hízok. Nekem kb 12OO kell és mellé egy óra mozgás naponta hogy lemenjen heti 1 kiló. Nem hiszem, hogy 18OO kalóriával tudna fogyni...
Alapanyagcsere alá is lehet menni, de azzal hazavágod az anyagcseréd (amit nem kis idő visszaállítani). Emellett valószínűbb, hogy izmot is veszítesz, nem csak zsírt. Alapanyagcserén pedig nem lehet hízni, hisz ez az a kcal mennyiség, amit akkor is elégetsz, ha egész nap fekszel(persze a makróknak is rendben kell lennie).
Egyébként azért jobb magasabb kalórián elkezdeni a fogyókúrát (pl.:alapanyagcsere+200 kcal), mert amikor stagnál a fogyás, akkor csökkenteni kell a bevitt kalóriamennyiséget. De ha valaki eleve 1200-ről indul, akkor arról már nem igen van hova csökkenteni (kivéve ha valaki napi 600-800 kalórián akar élni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!