Szerintetek így letudok adni május végére 6-7kg-ot?
A kenyeret helyettesítem: rozskenyérrel,barna kenyérrel,puffasztott rizzsel stb.
Sok zöldséget,gyümölcsöt eszek.Eszek joghurtot,salátákat stb. Édességet nem eszek.
A héten minden nap futok,Rubint Réka dvd-jeire tornázok.
Tegnap kezdtem. Szerintetek menni fog így?
Persze hogy menni fog!
A lényeg,hogy sportolj és igyekezz ne elcsábulni egy-egy mutatós falatnak,sütinek,csokinak!
AMúgy nagyon rendben van! :)
Igy van ahogy az előző irja! Nagy akaraterő kell hozzá.
Én is hasonlóan csinálom immár 7hete, és lement 7-8kg. Csak kitartás kérdése!
Azért ez ennél kicsit bonyolultabb.
Pl. eddig mennyi kenyeret ettél és mikor?
Mert ha naponta 3-szor 2-3 szeletet, és most csak helyettesíted, de nem csökkented a mennyiséget, akkor tök mindegy. És ha eddig is csak heti 1 szelet kenyeret ettél, akkor sem számít.
Vigyázz: a barna kenyér néha pont abból a finomított lisztből van, mint a fehér, csak színezik. Ha pedig tényleg igazi teljes kiörl. vagy rozs, akkor pedig arra kell figyelni, hogy kb. ugyanakkora a kalóriatartalma, csak sokkal egészségesebb. Ráadásul ugyanakkora szelet a rozskenyérből nagyobb súlyú. Vagyis ha 10 deka fehér kenyeret cserélsz 10 deka rozskenyérre, nemhogy fogyni nem fogsz, de még hízol is.
A sok zöldség és gyümölcs, saláta csak akkor fogyaszt, ha hízlaló dolgot váltasz ki vele. A joghurt pedig csak akkor jó, ha natúr, nem pedig cukros.
A "nem eszem édességet" is csak akkor fogyaszt, ha eddig rendszeresen ettél. Ha havi egy sütit ettél eddig, és azt most elhagyod, az nem hoz eredményt.
Ha ezeket figyelembe veszed, akkor sikerülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!