Ha egyszerre sportolok és koplalok 4 hét alatt letudok adni 5-6 kg-t?
Én inkább csak a sportolást ajánlom.
A koplalás nem egészséges! Ráadásul csak vissza hízol koplalással.Ha sportol egy ember, az viszont meglátszik az alakján, és a közérzeted is jobb lesz... elhiheted
ha napi 10-12km-t futsz es 5x eszel keveset (no cukor no krumpli no teszta), akkor siman!!!
ebbol a dieta kb 3-4 kilo, a sport 2
ha koplalsz, nem lesz erod sportolni
1 hónap alatt akár 30!!!-at is!
Recept: 1 zsömle (elkészítve bármivel ahogyan szereted) egész napra!! + annyi joghurt (amilyet szeretel) amennyit csak akarsz + minden nap 1 tbl. vitamin.
Tuti! És nekem nem jött vissza (4 éve). Első hét nagyon nehéz, utánna sima ügy... Kizárólag csak NAGY AKARAT kell hozzá.
hááhá, 4 hét koplalás alatt meg is halhatsz :D
nem tudom, ez így délelőtt valamiért mókás.. egyébként meg kórházba vinnének, és nem halnál meg, csak beteg lennél.
Miért akar mindenki koplalni meg nem enni? Miért nem lehet ezt normálisan,lassan de biztosan csinálni?
Ha valakinek van 20-25kg plussza és jól akar kinézni tavaszra az kezdjen el MOST diétázni és sportolni,és ne áprilisba akarjon lefogyni juniusra valami drasztikus hülyeséggel!!
Már előre látom a szemeim előtt az ilyen kérdéseket :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!