Ez a fajta étrend elég? Hogyan lehetne változatosabb?
Sziasztok, mostanság költöztem be koliba, és napi 800-1000FT-om van kajára. Szeretnék egészségesebb és edzéshez alkalmasabb diétát követni ezért a segítségeteket kérném hogy ennyi pénzből a maximumot tudjam kihozni.
Először is én egy hasonló étrendet/diétát gondoltam ki. Délelőtt zsírszegény túró és zabpehely keverékét enném, mivel laktató, és egészséges (és olcsó) Persze nem korlátlan mennyiségben, egy délelőtt 2 átlagos bögrényit szoktam belőle megenni valamilyen gyümölcs kíséretében. Ebédre és délután folyamán még egy étkezésre (4-5 fele) főtt (tasakos) rizs /basmati,barna/ és főtt csirke/disznó (tarja/karaj) és mirelit zöldség. És ez ahogy számoltam kijön a napi kvótámból. (A húst otthonról hozom)
Ezen kívül még eljárok naponta egy 20-40 percet futni, és rengeteget sétálok naponta :D .
Szerintetek egy ilyen/hasolnó étrend elég hogy lefogyjak kb.10 kilót? 2-3 hónap alatt?
Még sport terén gondoltam edzőterembe menni csak hát az is pénz. :D
Ha bármilyen tanácsod van szívesen fogadom,
Előre is köszönöm a válaszod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!