Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Életmód változtatás, mégis hizok?

Életmód változtatás, mégis hizok?

Figyelt kérdés

Szeretnék leadni kb 10kg-ot, és egészségesebben élni. Kb 1 hónapja nem nasizok semmit, ha nagyon kivánom, akkor gyümölcsöt. Próbálok nem enni kenyeret, tésztát, nem rakok cukrot a kávémba, teámba, napi minimum 2 l tiszta vizet iszok. Napi 4-5x étkezek, igaz, hogy nem mindig tökéletes az étrendem, mert van amikor anyu olyat főz, ami nem a legjobb, akkor próbálok csinálni magamnak valamit, vagy abból eszek amit anyu főzött, csak kevesebbet. Heti 5x kb 30 percet kardiózok, igaz ilyen kezdő gyakorlatokat csinálok, de még csak ezt birom. Nem vártam fogyást egy hónap múlva, de kiváncsiságból rááltam a mérlegre, és hiztam 2gk-ot, ez annyira elszomoritott, hogy már elsem hiszem, hogy valaha le fogok tudni fogyni:( Miért van ez?!

18l 160cm 67kg (65-ről indultam)

2017. febr. 8. 20:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Tehát nagyrészt húst eszel,zöldséget,meg gyümit?
2017. febr. 8. 20:45
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen, amikor tehetem
2017. febr. 8. 20:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy mensi előtt állsz? Milyen gyakorlatokat végzel? Ha eleeget eszel, akár izmosodhattál is. Mit mond a tükör?
2017. febr. 8. 21:11
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát, fitnessblender-től csinálom a kezdőknek való kardió, HIIT videókat. A mensimnek20. körül kellene megjönnie.. A tükörben nem igazán látok változást :(
2017. febr. 8. 21:21
 5/9 anonim ***** válasza:

Az ételeknek nemcsak az összetétele, hanem a mennyisége is számít.

Könnyen lehet, hogy a napi 4-5 étkezés sokkal több összesen, mint régebben a (valószínüleg) 2-3.

Sokat segíthet, ha kiszámolod a bevitt kalóriákat, ileltve, hogy mennyit használsz el.

2017. febr. 8. 21:23
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen, igen, kiszoktam számolni, a kalóriabázist használom. 1200-1300 kcal között van minden nap!
2017. febr. 8. 21:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy kezdőként nem izmosodott, ezt felejtsétek már el. Valószínűleg a bevitt kalóriákat alul, az elégetetteket meg túlbecsülöd, gyakori hiba. Nem kell elcsüggedni, csak jobban odafigyelni, precízebben számolni.
2017. febr. 8. 21:41
 8/9 anonim ***** válasza:

Valamit nem jól csinálsz valószínűleg ha egy hónap után nem volt pozitív változás.

Ha van kedved leírhatnád pontosan miket eszel és mennyit, szívesen segítenék.

2017. febr. 9. 08:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a frissen elkezdett mozgástól tényleg nagyobb étvágyad lett és nem számolsz pontosan a bevitt kalóriákkal. A mozgás energiaigényét szinte minden kalkulátor felülbecsli. De annak is adnék egy esélyt, hogy a mozgástól bedurrantak az izmaid és kicsit megdagadtak, vizet vettek fel. Nem tudom ennek a biokémiai hátterét, de magamon néha tapasztalom. Valamint nekem a sófogyasztás nagyon befolyásolja a súlyomat. Nem ettél 1-2 napja valami sósat? Sós leves pl?
2017. febr. 9. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!