A felülés csinál hasizmot?
Figyelt kérdés
Ha napi 150-200 felülést csinálok elérem,hogy hasizmom legyen?
Előre is köszi a hasznos válaszokat!:)
2017. márc. 27. 18:24
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor ha felüléseket csinálok jó sokat,lesz kocka hasam?!
2017. márc. 27. 18:28
3/8 anonim válasza:
Nekem is kockahasam van, csak a zsírtól nem látszik.
Ha kockahasat szeretnél, ami látszik is, akkor testzsírszázalékot kell csökkented, vagyis fogyni kell.
4/8 anonim válasza:
Igen, eloszor kezd 20-30.-al és mindennap növeljed,pl.10.-el, vagy amennyi jól esik, fontos,hogy kedvvel tedd,amit csinálsz.
5/8 anonim válasza:
Nem. A kockahas a testzsíron múlik. Mellesleg felüléssel még ártasz is a gerincednek
6/8 A kérdező kommentje:
Renden, köszönöm szépen a hasznos válaszokat!
2017. márc. 27. 19:59
7/8 anonim válasza:
a futás is segít ebben, nekem mondjuk szokott nagyon durva kockahasam lenni, és az úgy alakul ki, hogy nem eszem hízlaló ételeket és aerobicozom meg futok. én lány vagyok, nyilván Te nem fogsz alakformáló órákra járni, de amúgy hasizomra mi is felülést csinálunk, plusz harántizmok, oldalfelülés, plank is nagyon jó, "fűrész" (kitartod a planket és előre hátra mozgatod a tested közben ütemesen). most miért mondjátok neki, hogy ne csináljon felülést. akkor mit kellene hasra?
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó!elfogok járni futni és már én is gondoltam erre!remélem beválik!:)
2017. márc. 28. 10:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!