Kérlek, motiváljon valaki (? )!
Figyelt kérdés
Bezabáltam ma eléggé. Ettem rendesen, reggelire zabot, délelőtt 3 teljes kiőrlésű kakaós céklás muffint, ebédre tejszínes gombás csirkés zöldséges rizst. Aztán hazaértem és elkezdtem enni. Ettem vagy 8 db darálós kekszet, kb 15 dkg csokis müzlit tejjel, 3-4 háztartási kekszet, még egy céklás muffint, 2 szelet birsalma sajtot, 1 csokis zabszeletet. Éppen bontottam volna fel egy tábla csokit, amikor realizálódott bennem, hogy mit csinálok és inkább gyorsan visszatettem. Most hihetetlen bűntudatom van. Szombaton is ilyen "bűnözősebb" napot tartottam, aznap buli volt. Elfogyott a motivációm az életmódváltással kapcsolatban. Most nagyot rontottam ezzel? Egyébként súlyt tartok, 17/L, 166 cm/52 kg, járok heti 1x spinningre és heti 2x csoportos erősítő órákra plusz heti 1-2x futok is. Most valahogy nagyon elfogyott minden motivációm, valaki nem szeretne velem beszélgetni ezekről?2017. márc. 27. 16:09
1/3 anonim válasza:
Ma volt egy ilyen napod, ez van. 1 naptól nem lehet elhízni, 0.2kg zsírnál többet fizikailag képtelenség felszedni, pláne a te esetedbenl.
3/3 anonim válasza:
Szerintem hlye vagy, hogy ilyeneken idegeskedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!