Mi történt velem? Ennyit számítana az hogy hol lakom? Napi kertészkedést felváltotta a tv?
Figyelt kérdés
Soha nem voltam piszkafa,mindig volt egy kicsi hasam de 29 es 30 as nadrág volt a max,most meg a 32 es is szorít :( 20 éves vagyok,174 cm,80 kg,egy éve lefogytam 1 hónap kemény tánc miatt (szalagavató) 60 kgra ( 68 ról), most egy év alatt 20 kg jött fel rám pedig ugyan annyit eszem.(igaz azóta leköltöztem otthonról panelba kertes házból)lehet az a mozgás hiányzik?Nem "fogyni" szeretnék hanem hogy jól érezzem magamat...2010. máj. 11. 10:12
11/13 anonim válasza:
15:28: ezek egyike sem ok magában a hízásra.
12/13 anonim válasza:
De együtt már ok. És egy átlag mai magyar ember, naponta eszik olyan termékeket, amit 15:28-as leírt. Egyébként sincs igazad, mert a cukor, és a finomított liszt fogyasztása igenis nagyon hozzájárul az elhízáshoz.
13/13 anonim válasza:
azért lássuk be 20 kiló csak úgy nem pattan fel az emberre...még akkor sem ha csak otthon ül és nem mozog semmit. valószínű túleszed magad kedves kérdező.(lehet hogy nem sokat, de az is biztos hogy kalóriadús ételeket) azaz sokkal több kalóriát viszel be mint amennyit felhasználsz.
szóval figyelj arra, hogy mit mikor eszel és naponta mozogj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!