Mi történt velem? Ennyit számítana az hogy hol lakom?
Napi kertészkedést felváltotta a tv?
Figyelt kérdés
Soha nem voltam piszkafa,mindig volt egy kicsi hasam de 29 es 30 as nadrág volt a max,most meg a 32 es is szorít :( 20 éves vagyok,174 cm,80 kg,egy éve lefogytam 1 hónap kemény tánc miatt (szalagavató) 60 kgra ( 68 ról), most egy év alatt 20 kg jött fel rám pedig ugyan annyit eszem.(igaz azóta leköltöztem otthonról panelba kertes házból)lehet az a mozgás hiányzik?Nem "fogyni" szeretnék hanem hogy jól érezzem magamat...
-"Nem "fogyni" szeretnék hanem hogy jól érezzem magamat..."-
Hát akkor tedd azt,érezd magad jól.
de akkor minek írtad a fogyókúra rovatba
2010. máj. 11. 10:20
2/13 anonim válasza:
menj futni, bringázni ;) és érezd jól magad :)
2010. máj. 11. 10:39
3/13 anonim válasza:
Ha emeleten laksz, lépcsőn lehetne jári, az is számítana. Én 5 kg-ot híztam mióta kisebb lett a kert és nincs annyi kerti munka.:(
2010. máj. 11. 11:43
4/13 anonim válasza:
1 év alatt 20 kg durva, és nem véletlen. Irány a házidoki, mert fél év múlva még +10 kilód lesz. Ki kell zárni a betegség lehetőségét.
Ha fogamzásgátlót szedsz, az lehet a baj, egyébként lehet cukor vagy pajzsmirigy, meg mittudoménmi. De ne izgulj, minden kezelhető.
Viszont ha betegség miatt híztál meg, nem fogsz tudni lefogyni, míg azt rendbe nem teszik. Lefogyni csak egészséges ember tud, azt is csak nehezen.
2010. máj. 11. 11:47
5/13 anonim válasza:
"Nem "fogyni" szeretnék hanem hogy jól érezzem magamat..."
- Akkoz kezdj drogozni.
2010. máj. 11. 12:00
6/13 anonim válasza:
figyelj arra hogy mit,mikor eszel és mozogj naponta legalább fél órát. otthon is tudsz tornázni, vagy akár elmehetsz futni, úszni.
2010. máj. 11. 12:12
7/13 anonim válasza:
Nem az számít, hogy hol laksz, hanem az, hogy a költözéssel nyilván megváltozott az életmódod is. Most, hogy nem kapálhatsz, el kell kezdened sportolni és újra jól fogod magad érezni. :)
2010. máj. 11. 12:35
8/13 anonim válasza:
Demoszthenész mondta, még az időszámításunk elött, és bocsássatok meg az öregnek: "Hízni csak a zabálástól lehet. A többi mesebeszéd"
Demoszthenész
2010. máj. 11. 12:45
9/13 anonim válasza:
én gyászolnám a 60kg-t ..... most 82 vagyok és fogyózom. két gyerekkel, kertesházban...
2010. máj. 11. 13:17
10/13 anonim válasza:
Demoszthenész már csak tudja, nyilván ő is szedett fogamzásgátlót, ette az éretlenül leszedett, tartósítószerrel bekent import zöldséget és gyümölcsöt, az antibiotikummal kezelt csirkék, marhák, disznók húsát, a növényvédőszeres búzát, a finomított lisztből készült kenyeret, és bizonyára finomított cukorral iszogatta a light pasztőrözött tejjel készített, koffeinmentes kávéját.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!