Ha 66% zsírt,6% szénhidrátot és 28% fehérjét eszek Keto diétában, az jó? 4 napja kezdtem.1770 kcal-t fogyasztok.
nem a % a lenyeg hanem a ch abszolut erteke. 30 fole ne menj, kulonben nem kerulsz ketozisba.
Hany napja csinalod?
Nem a százalék számít, hanem hogy ketózisban maradj s egészségesen, tarthatóan táplálkozz.
Egyéni, mennyi ch fér bele, nekem pl. 40 gramm is teljesen jó (aktívnak sem kell lennem hozzá), de ez már nem tipikus. Gyakori a 20 grammos határ, mivel az alatt szinte garantált a ketózis (már ha nem eszik az ember túl sok fehérjét, mert a felesleg glükózzá alakul). Nagyobb test, több izom, nagyobb aktivitás mellett több ch is belefér.
A ch-t nem olyan nehéz lent tartani, kivéve, ha nagyon odavagy a szénhidrátjaidért, akkor némi gyakorlat és önfegyelem nem árt. A zöldségre nagyon kell figyelni, de az olajos magvak is sok szénhidrátot tudnak hozni. Szénhidrátbombákat ugyebár eleve óvatosan fogyasztunk... Bele fogsz jönni :)
És hogy jutottál erre az ötletre hogy neked ketogén diéta kell?
Szerintem te egy sima átlagos kalória deficites diétával is sokat tudnál fogyni. Szerintem a ketogén diéta az esetedben felesleges pluszterhelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!