Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért kívánom ennyire a...

Miért kívánom ennyire a margarint?

Figyelt kérdés

Mi van abban amit annyira kívánok? Nem az ízesítők...és csupa zsír az egész, akkor miért? Van benne valami vitamin?

(Bosszant a dolog, mert rengeteg kalória van benne)

2017. márc. 9. 18:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Megszokásból. De lehet, hogy azért kívánod, mert most "megvonod" magadtól.
2017. márc. 9. 18:38
 2/5 anonim ***** válasza:

A margarinban általában a víz a sok, nem a zsír, persze akadnak zsírosabbak is.

Azt simán el tudom képzelni, hogy zsírt kívánsz, igaz, én soha életemben nem ettem zsírszegényen, de kevésbé zsíros ételekből sokszor igenis hiányzik a zsír (persze van kivétel).

Bármit kívánhatsz, amit eddig ettél s megszoktál s most nem, nincs ebben semmi különös.

2017. márc. 9. 18:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha bármilyen tápanyagot hiányol a szervezeted, vagy nagyon egyoldalúan étkezel, esetleg szigorúan megvonsz magadtól valamit, akkor gyakorlatilag bármire lehetsz kívánós.

Lehet, hogy a zsír hiányzik, lehet, hogy valami nehezebb étel, de az is lehet, hogy csak az íze. Egyébként elég jellegzetes, a margarin ízét nem nagyon lehet pótolni semmivel.

De nem hinném, hogy túl sokáig fog tartani, ha párszor eszed valamihez, akkor úgyis elmúlik a vágy. :D

2017. márc. 9. 19:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy a zsír, mert azt eléggé megvontam magamtól. Nem annyira volt nálam szokás és már hónapok óta nem ettem:D csak most jött egy ilyen. Köszönöm a válaszokat
2017. márc. 9. 20:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Tested ezzel jelez neked,h hiányod van. Azt edd amit kivánsz,ne vond meg magadtól,mert csak rosszabb lesz. Biztosan zsirszegenyen taplalkozol. Egyed nyugodtan,az amugyis csak növényi zsir. Vagy egyel olajos mgvakat az egeszseges zsirokat tartalmaz
2017. márc. 10. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!