Miért kívánom ennyire a margarint?
Mi van abban amit annyira kívánok? Nem az ízesítők...és csupa zsír az egész, akkor miért? Van benne valami vitamin?
(Bosszant a dolog, mert rengeteg kalória van benne)
A margarinban általában a víz a sok, nem a zsír, persze akadnak zsírosabbak is.
Azt simán el tudom képzelni, hogy zsírt kívánsz, igaz, én soha életemben nem ettem zsírszegényen, de kevésbé zsíros ételekből sokszor igenis hiányzik a zsír (persze van kivétel).
Bármit kívánhatsz, amit eddig ettél s megszoktál s most nem, nincs ebben semmi különös.
Ha bármilyen tápanyagot hiányol a szervezeted, vagy nagyon egyoldalúan étkezel, esetleg szigorúan megvonsz magadtól valamit, akkor gyakorlatilag bármire lehetsz kívánós.
Lehet, hogy a zsír hiányzik, lehet, hogy valami nehezebb étel, de az is lehet, hogy csak az íze. Egyébként elég jellegzetes, a margarin ízét nem nagyon lehet pótolni semmivel.
De nem hinném, hogy túl sokáig fog tartani, ha párszor eszed valamihez, akkor úgyis elmúlik a vágy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!