Nem bírom. Mit tegyek? Annyira kívánom.
Figyelt kérdés
Fogyózom 1 hónapja és sikerült pár kilót ledobnom. Viszont ma nagyon megkívántam a popcornt. Éhes vagyok, de ha ezt eszem 200 kaloriaval túllépem a bevitelt. De nagyon kívánom. Nem megy ki a fejemből. Van is itthon és ez csak ront a helyzeten.Hogy mondjak le róla?2015. okt. 11. 17:46
1/3 anonim válasza:
Egyél EGYSZER belöle, és utána tarts egy nagy sétát - egy óra gyors gyaloglás elhasználja a plusz 200 kcalt.
2/3 anonim válasza:
Vágjál rá egy kalapáccsal a kezedre, garantáltan nem fog foglalkoztatni a popcorn egy ideig utána. Vagy amit az első mond, emeld meg a hátsódat. Bár én mégis inkább a kalapácsot javaslom.
3/3 Cukinyuszi22 válasza:
Hát szerintem szard le ès hagyd abba a fogyókúrát ès edd meg azt amit szeretnèl... ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!