Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha már rosszul...

Mit tegyek, ha már rosszul vagyok az egészséges kajáktól és nem kívánom azokat, csak a hízlaló kajákat? 21/L

Figyelt kérdés
szóval kb 2-3 évig szinte CSAK egészséges kaján éltem. főleg zöldségeket, gyümölcsöket, sovány húsokat, halakat ettem. már rengeteg receptet kipróbáltam hogyan dobhatnám fel ezeket a kajákat, de egyszerűen ennyi idő után ROSSZUL VAGYOK MINDEN ILYENTŐL. az almát és a salátát és a csirkemellet szerintem egy életre megutáltam, pedig nem ettem ezeket mindennap, változatosan próbáltam ezeket fogyasztani. a szerveztem a péksütiket kívánja állandóan, mivel imádom a péksütiket, de évekig nem ettem most akár egésznap tudnám magamba tömni ezeket, de azért próbálom magam visszafogni. a tésztákat is nagyon kívánom, mert azt is teljesen megvontam magamtól. szóval az ilyen szénhidrát dús, zsíros ételeket kívánom egyfolytában. mit tegyek, hogy újra megtudjam enni az egészségesebb kajákat és ne kívánjam ennyire ezeket?
2016. aug. 9. 17:21
 1/6 anonim válasza:
Semmit. Ne diétázz, egyél normálisan, de emellett sportolj rendszeresen. Ennyi.
2016. aug. 9. 17:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Vannak alternativ peksütik, pl. cukormentes, töbkölybuzabol, stb. Ilyet tudsz magadnak is csinalni. A teljes kiörlesü teszta siman belefer a dietaba. De ha nagyon nem birod adj magadnak pl. egy het kimenöt, amikor ehetsz ilyen dolgokat. Aztan visszaallsz a regi eletmodra.
2016. aug. 9. 17:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Akkor keress olyan életmódot, amit bírsz.

A kalóriatöbblet hizlal, nem az ételek, persze van, amivel sokkal nehezebb fogyni egy adott embernek (hogy az mi, az nagyon emberfüggő). Az egészségre persze nem árt nagyon figyelni, nálam az az alapvető, nem a fogyás. Még az élvezetek is fontosabbak számomra a fogyásnál, de azért mindent össze lehet hozni.

Soha nem ennék csirkemellet, nem szeretem a salátát és az almát nagy ívben kerülöm. De szeretem a tojást, a szénhidrátszegény zöldségeket (a többit is, csak azokkal vigyáznom kell), sok gombát, a piskótát és millió jóféle szénhidrátszegény, fehérjedús édességet s ezek jók az élvezetes, jóllakott fogyáshoz, legalábbis nálam.

Szerencsére péksütire s általában szénhidrátra nem vágyom, de azzal is lehet fogyni. Vagy azokról is le lehet szokni, bár tuti van, aki nem tud. Mindannyiunknak megvannak azok az ételei, amiktől nem tud elszakadni, azt hiszem. De azért rengeteget tud változni az ember. Ismerek ex-kenyérfüggőt, aki évekre lazán abbahagyta s manapság is havi egyszer eszik kenyeret s teljesen elégedett gluténmentes gabonáival, amik jól pótolják számára az ilyesmit. Én is nagy tésztás voltam, de egyik napról a másikra elhagytam és kicsit sem hiányzik. Vannak tésztaközeli alternatívák, de nulla szükségem van rájuk, nem érdekelnek.

2016. aug. 9. 18:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Diéta közben érdemes alkalmazni olyan napokat amikor megengedsz magadnak majdnem mindent most tarts 1-2 ilyen napot és próbálj vissza állni nekem működni szokott.
2016. aug. 9. 22:46
 5/6 anonim ***** válasza:
A csirkemellel én is hasonlóan vagyok,ezért eszem általában combot.Amúgy ennek a problémának az első számú kiváltója általában,hogy túl kevés az étrendben a zsír.Ez még egy 80as évekből származó azóta megdőlt téveszme,miszerint a zsír káros.Azóta persze már kiderült,hogy a ch a ludas szinte mindenért nem pedig a zsír.Ezt kell emelni lényegesen.Ha pedig bele akarsz férni a keretbe,akkor a ch-ból vonod ki.
2016. aug. 9. 22:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Jogos, előző, sokan durván zsírszegényen esznek, pedig az egészségtelen, s gondolom, nem is olyan laktató és jóleső sokaknak... A legrosszabb, ha valaki a szénhidrátot és a zsírt is minimalizálja s szinte CSAK csirkemellen és még sokkal kalóriaszegényebb ételeken él, az már koplalás is, mert nincs miből elég energia. A gyümölcsök ezen változtathatnak, de nem mindenki lakik jól egy csomó gyors cukorral s bizonyára nem is akárki eszi a gyümölcsöt kilószámra fogyáskor, kevés gyümölcsben pedig kevés kalória van.

Túl keveset tudunk a kérdező étrendjéről és ízléséről, így azért nehéz. Ez egy nagyon összetett dolog, saját magunknál is igen sok időbe kerülhet, míg megtaláljuk a megfelelő és céljainknak megfelelő, jó, tartható életmódot...

2016. aug. 10. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!