Szeretnék fogyni és egészségesen étkezni? 164cm/67kg/19éves
1.
csirkemell filé 100g - 129 ft
na most mondjál már ennél olcsóbbat... egy csomag ropit nem kapsz ennyi pénzért
2.
uzsgyi melózni ha nincs pénzed
Csirkemell 1300-1400 Ft/kg
Zabpehely 200 Ft/csomag
Rizs 200-300 Ft,a drágábbak 900-1000 Ft/kg
Tojás nagy méretű 500/10 db
Pl. csirkemellből neked elég napi 30-40 dkg,ha van másból is fehérje.
Rizsből 15dkg, zabból 5dkg.
+valami zöldség.
Ennyit arról, hogy az egészséges kaja drága...
Nekem meg család van gyerekkel, mégis megoldjuk.
Teremtsd meg a lehetőségét annak, hogy meg tud venni, ami szükséges!
Párizsis zsemlével, kakaós csigával, tökfőzelékkel stb. nem lehet jó fizikumot, alakot elérni (hacsak nem genetikai csoda az ember).
A csirkemell valóban drága, nekem sem telik rá (nem mintha megenném), vannak sokkal olcsóbb (s a bolti csirkénél egészségesebb) ételek is...
Szezonális s olcsó mirelit zöldségek, kókuszzsír, olcsóbb olajos magvak, zab, rizs, tojás, ezekből igen olcsón kijössz, nekem puritán stílusban napi 500 forintból menne.
De vannak olcsó húsok is, max. zsírosabbak, döntsd el, hogy szerinted egészségesek-e, erről megoszlanak a vélemények.
A csirkemell alapvetően nem egy úri hobbi, hanem az árra fajlagosan ez tartalmazza a legtöbb fehérjét, mint fontos makrotápanyagot.
Ezért eszik a hobbi testépítők is.
A sertés lehet hogy olcsóbb kilóra, de a fajlagos fehérjetartalma gyakorlatilag olyan, mintha csirkemellet vennél. A zsírja meg enyhén szólva nem egészséges.
Egyébként sem kell minden nap fél kiló csirkemellet bevágni, a kulcsszerep igazából a rendszerességen van, tehát az életed részévé kéne tenni a rendszeres mozgást, és az egészséges táplálkozásra való törekvést.
Aki így számolgatja a kaját az komoly sportoló, és az egy nagyon kompromisszumos életvitel. gondolom nem ez a célod, úgyhogy amit feljebb mondtam kb ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!