Milyen ételek ajánlottak és melyek nem reggelire -vacsorára, ha nem fogyni, csak egészségesen élni, esetleg izmosodni szeretnék?
Megoszlanak a vélemények, s az emberek sem egyformán reagálnak a különböző ételekre. Én speciel kerülöm a szűk értelembett vett cukrot, a glutént, a laktózt és szinte csak egykomponensű alapanyagokat veszek, bár abból sem akármit. Szimpatizálok a szénhidrátszegény táplálkozással... De legfőképpen nem őrülök bele ebbe az egészbe és nem tiltok le teljesen értelmes gyümölcsöket sem :)
Napszakokban nem vagyok jó, én azzal nem törődöm, az én életmódom és étkezés időzítésem mellett nem kell.
Annyit tudok, hogy reggel alacsony az inzulinérzékenység, úgyhogy érdemes vigyázni a szénhidráttal, állítólag pedig zsír kell az epe miatt... Én az egyetlen módon csinálom, ahogy nekem jó (minden szempont összevág), s nem eszem semmit. Nagyon egyénfüggő, ki mivel és hogyan működik.
Az izmosodás egyszerű, edzés + több kalória, aktívabb élet mellett a fehérjeigény is megnő kicsit, de ha még egész jó tempóban is épít izmot az ember, az nagyon csekély mennyiség, túl magasra nem kell menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!