Diéta elkezdésénél mennyi ideig tart amíg egyáltalán nem kívánom a cukrot és a lisztet?
Ha kibírod kb 20 napig és mindent tudsz helyettesíteni egy egészséges alternatívával, akkor utána kevésbé fogod kívánni. Liszt helyett szerezz be zab,teljes kiőrlésű és magvakból készült liszteket, édesítőnek az eritrit és a nyírfacukor(xilit) nagyon jó, étolaj
,margarin és disznózsír helyett ott a kókuszzsír és lehet kapni különféle cukormentes csokikat(a diabetikus nem feltétlen jó). Mindennek meg van a maga egészséges alternatívája, csak sok időt kell rászánni a recept böngészésre és kísérletezésre.
én masszív cukorfüggő voltam, az első hónap kínszenvedés volt. a 2. hónapban már egészen jól éreztem magam, a 3. hónapban az arcomba tolhatták a kedvens sütimet, akkor is nemet tudtam mondani, és bár a barátaim/család eleinte mondták kedvességből, hogy előttem nem esznek édességet, mondtam nekik, hogy nyugodtan, és tényleg egyáltalán nem is zavart.
a cukorfüggőség gyakran C-vitaminhiányra utal, nekem segített, hogy jelentősen megemeltem a C-vitamin az étrendemben, kevésbé kívánod így a cukros dolgokat, aztán már egyáltalán nem.
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!