Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akik elhagytak a lisztet es a...

Akik elhagytak a lisztet es a cukrot teljesen, mennyi ido utan latszott az eredmenye?

Figyelt kérdés
2016. márc. 1. 17:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Azonnal jobban éreztem magam picit, más eredmény nem volt.

Ha a szénhidrátot 30 grammra viszem, attól sem fogyok, ez nem így működik, ahhoz kalóriadeficit kell.

2016. márc. 1. 17:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Attol fugg honnan indulunk ki

Ki mennyi felesleget cipel magával

Meg a cél is fontos,ha van kaloriadeficit akkor fogysz egy darabig (normal testsulyig) de ha tobbet akarsz (kockas has) akkor bizony szamolni kell a feherjet,szenhidratot es zsirt is

Ezt nehez meg mondani mert nem tudjuk milyen alkatbol tortenik a fogyas,kinek hogy reagal a teste stb,eletkor,nem

2016. márc. 3. 14:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez nem ilyen egyszerű. Ha valaki 30g szénhidrát mellett nem fogy, akkor ott más probléma is fennáll az inzulinháztartása körül. A kalóriadeficitet nem érdemes úgy számolgatni, hogy bevitt, meg elégetett. A kalóriák egy része használható fel hízásra is és égetésre is, egy részük csak égetésre. Teljesen külön funkcióik vannak. Haz inzulinháztartás nincs rendben (bizonyos mesterséges anyagok, és vagy egyes tejtermékekben található inzulinbefolyásoló hormon) akkor a raktározási funkció folyamatosan él a szervezetben, nem enged hozzányúlni a raktárakhoz. Egy példa nem megfelelő tanács, de én amikor nekifogtam váltásnak, akkor a CH szintem nem érte el a 30-at, mert május vége volt, gyümölcsöt bennhagytam úgy 100-150g erejéig, viszont állati zsír maradt elegendő. Viszont kiütöttem a legtöbb allergént, laktóz,kazein,glután,lektin és mesterséges anyagot. 2-3 hét múlva apadni kezdtek a pangó vizesedéseim, közben a zsírraktárak is.
2016. márc. 6. 10:06
 4/6 Lilla-Ann válasza:
Én lisztérzékeny lettem,ezért muszáj volt azt elhagynom. Egy hónap alatt majdnem 5 kilót fogytam. ( Bár nekem a liszt mellett a tejet és a szóját, valamint a cukrot is el kellett hagynom). De ez az 5 kiló 3-4 hónap alatt vissza is jött. Én mindig is vékony voltam, ezért megijedtem, amikor egy hónap alatt folyamatosan fogytam. Szóval ha el is hagyod, valamivel pótolnod kell. A szervezetednek szüksége van rá. Inkább sportolj! Az a legjobb megoldás!
2016. márc. 7. 12:24
 5/6 anonim ***** válasza:

#3: Semmi baj az egészségemmel, de evidens, hogy nem fogyok még 5g ch mellett sem, ha egyszer nem vagyok kalóriadeficitben. S örülök is neki, hogy tudok stagnálni kevés ch-val (van, aki nem tud annyit enni, hogy megtegye), még ha most nem is előnyös, mivel később ugyanennyi ch mellett fogok tömegelni, remélhetőleg sok-sok évig... :D Jól is néznék ki, ha csak fogynék egész életemben (mivel az életre választott életmódomban kevés a ch, nekem így esik jól).

Igaz, van az a gondolat, hogy a test automatikusan beáll az egészséges súlyára egészséges étrend mellett. Ezzel nem értek egyet, deficit nélkül erre egyszerűen nincs motivációja, nem dob el energiát, az nincs összhangban az evolúcióval sem... Az már elvárható lenne, hogy ne adjon éhségjeleket, ha nincs energiahiány, de kb. mindenki tapasztalja, hogy ez sem így működik, ki ettől lesz éhes, ki attól lakik jól. Sosem fogok újra meghízni, de fogyni, az keményebb dió, a jelentős energiahiány melletti jóllakottság már közel sem olyan logikus egy biztonságra törekvő szervezet számára.

2016. márc. 7. 17:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem azonnal, par het alatt sok kilos fogyast okozott.
2016. ápr. 20. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!