Akik elhagytak a lisztet es a cukrot teljesen, mennyi ido utan latszott az eredmenye?
Azonnal jobban éreztem magam picit, más eredmény nem volt.
Ha a szénhidrátot 30 grammra viszem, attól sem fogyok, ez nem így működik, ahhoz kalóriadeficit kell.
Attol fugg honnan indulunk ki
Ki mennyi felesleget cipel magával
Meg a cél is fontos,ha van kaloriadeficit akkor fogysz egy darabig (normal testsulyig) de ha tobbet akarsz (kockas has) akkor bizony szamolni kell a feherjet,szenhidratot es zsirt is
Ezt nehez meg mondani mert nem tudjuk milyen alkatbol tortenik a fogyas,kinek hogy reagal a teste stb,eletkor,nem
#3: Semmi baj az egészségemmel, de evidens, hogy nem fogyok még 5g ch mellett sem, ha egyszer nem vagyok kalóriadeficitben. S örülök is neki, hogy tudok stagnálni kevés ch-val (van, aki nem tud annyit enni, hogy megtegye), még ha most nem is előnyös, mivel később ugyanennyi ch mellett fogok tömegelni, remélhetőleg sok-sok évig... :D Jól is néznék ki, ha csak fogynék egész életemben (mivel az életre választott életmódomban kevés a ch, nekem így esik jól).
Igaz, van az a gondolat, hogy a test automatikusan beáll az egészséges súlyára egészséges étrend mellett. Ezzel nem értek egyet, deficit nélkül erre egyszerűen nincs motivációja, nem dob el energiát, az nincs összhangban az evolúcióval sem... Az már elvárható lenne, hogy ne adjon éhségjeleket, ha nincs energiahiány, de kb. mindenki tapasztalja, hogy ez sem így működik, ki ettől lesz éhes, ki attól lakik jól. Sosem fogok újra meghízni, de fogyni, az keményebb dió, a jelentős energiahiány melletti jóllakottság már közel sem olyan logikus egy biztonságra törekvő szervezet számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!