Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintek lessz eredménye?

Szerintek lessz eredménye?

Figyelt kérdés
Minden este csinalok 10 felulest 10 labemelest nyújtok hoigy tudjam elérni a labam veget szereintetek bejön ha kicsit fogyni akarok?? Valakinek valami amu bejott?
2016. jan. 12. 22:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha nagyon "kövér" vagy kezdetnek ez jó,

ha nem akkor szerintem kevés ahhoz hogy jelentős fogyást érj el...

2016. jan. 12. 23:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Kalóriaégetése kb. nulla ennek a pár másodpercnek s más szempontból sem ér sokat...

Az étrend az első, a fogyáshoz kalóriadeficit kell.

S szerintem inkább teljes testes edzést végezz, plusz lehet gyalogolni/biciklizni/etc. akkor is, ha tornából pár perc se megy...

2016. jan. 13. 00:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Ettől fogyni nem igazán fogsz, de jó lesz az állóképességed.

Fogyni akarsz?

Teljes étrendváltoztatás, és sport ami nem 10 felülésből áll.

Ja és még valamit:

LESZ így kell írni

2016. jan. 13. 09:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Attól miért fogynál, hogy nyújtasz? Én egyenes térddel simán lerakom a tenyereimet a lábfejem két oldalára, de ettől nem vékonyodtam, csak a hátsó lábizmaim nyúltak meg, ami jó az ereknek.

10-10 ismétlés nagyon kevés, meg ugye annyira kevés energia kell hozzá, hogy szintén nem fogyaszt. A hasprés pedig eleve jobb a felülésnél, a gerincet is jobban kíméli.

2016. jan. 13. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!