Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez nagyon sok egy napra? 17/L

Ez nagyon sok egy napra? 17/L

Figyelt kérdés

Vettem saláta keveréket

Reggeli:egy darab pirítós egy alma

Ebéd párolt salatakeverek egy virslivel

Vacsora saláta keverek paradicsomos hallal össze keverve

És napi 2liter víz

2017. márc. 9. 16:52
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Hát nem tudom,nekem ez inkább túlélés,mint táplálkozás.
2017. márc. 9. 17:03
 2/5 anonim ***** válasza:
88%

Tapanyagok hol maradnak?

Az oké hogy saláta azzal beviszed a vitamint , de a rozstok ,szénhidrátok fehérjék hol maradnak?

Egyél rizset ,hust, barnakenyeret, zabkását mert össze fogsz esni ha igy folytatod mert nem viszed be a kellő anyagokat .

Remélem tudtam segiteni ,de ha kérdésed van irj nyugodtan irj privibe :)

2017. márc. 9. 17:18
 3/5 anonim ***** válasza:
82%
Az azonnali halálhoz sok.
2017. márc. 9. 17:37
 4/5 anonim ***** válasza:
86%

Kalória, fehérje eleve nem lehet sok... Azt sem értem, reggelire miért csak szénhidrátot eszel, bár ez még nem akkora probléma, nem ideális, de ha az összbevitel OK lenne, nem lenne gond.

A kérdésed értelmezhetetlen, mivel nem írod, mennyi paradicsomos hal, csak épp gondolom, nem sok, a másik 2 étkezés alapján.

Nem hiszem, hogy a saláta olyan tápanyagdús s abból eleve keveset eszik az ember, szóval nagyon keveslem a zöldséget is.

2017. márc. 9. 17:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Miért kell minden nap megkérdezni? Most büszke vagy, hogy kibírod ennyi kajával? Te is tudod, hogy az étkezésed semmire sem elég, koplalsz aminek meg hosszú távon semmi értelme és baromi káros.
2017. márc. 10. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!