Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egész napra ez jó? Lekell...

Egész napra ez jó? Lekell fogynom 2honap alatt Info lent?

Figyelt kérdés

Mai:

Reggeli: 1db mandarin fél alma

Ebéd: 10kanál lencse leves,paradicsomos hal 100g amin 156Kcal van (ha jól olvastam)

Vacsora:2db alma

Mellette 2x 1,5 liter csapvíz

Fogyhatok 2honap alatt ha alig eszem és mellette sok vizet iszom meg vitamint szedek?tehat fel darab citromot elragcsalok

Vagy ha 600-1000kcal van naponta akkor az úgy jó ötlet a fogyashoz?nameg egy kis futás kezdetnek????? 19/L

:)

2017. márc. 8. 11:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez koplalás. Könnyen lehet, hogy néhányszor elájulsz majd, és valószínűleg jelentős mennyiségű izomzatot vesztesz.
2017. márc. 8. 11:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Fogyhatsz vele, de nem jó.

Egy normális étrenddel két hónap alatt már elég szépen lehet fogyni.

2017. márc. 8. 11:41
 3/5 A kérdező kommentje:

Kértem a szemelyi edző rokonom hogy állítson nekem elő étrendet és segiteni fog

Köszönöm szépen a kedves válaszokat

Puszi nektek

:)

2017. márc. 8. 13:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Na, a személyi edző legalább jó ötlet, nem úgy, mint az étrended, ami egy rémálom. Nem tudom, mit akarsz csinálni 4 hónap múlva, de ez az étrend csak arra jó, hogy amíg bírod, jól belebetegedj, amikor elkezdesz normálisan enni újra, akkor meg hirtelen hízz úgy 15 kilót, függetlenül attól, mennyit fogytál.

Áruld már el, hogy 19 évesen honnan vetted ez az orbitális baromságot!

(Ne egyél gyümölcsöt rendszeresen reggelire, éhgyomorra, mert gyorsan felszívódó szénhidrát, hirtelen megdobja a vércukorszintet, inzulinrezisztenciát lehet kapni tőle, ez meddőséget és vetélést okoz, és 5 éven belül lehet belőle cukorbetegség. Egy nőnek ezt nem szabad megtennie magával.)

2017. márc. 8. 17:33
 5/5 anonim ***** válasza:
A gyümölcs illetve a benne lévő frutóz lassabban felszívódó ch,tehát nem emeli olyan gyorsan és mértékben az inzulinszintet,mint a "rendes" cukor. A probléma inkább az vele, hogy szelektíven csak a máj glikogénraktárait tölti vissza, amik viszonylag hamar betelnek. A többlet zsírként raktározódik. Az izmok nem képesek felvenni.
2017. márc. 8. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!